FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-1

FCSB - CHINDIA 1-1 // VIDEO Helmuth Duckadam: „Nu-mi explic ce s-a întâmplat din decembrie la echipă” » Dragoș Nedelcu mută atenția pe rivali: „CFR Cluj atât are!”

FOTO: Raed Krishan +32   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 22:28

FCSB și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate, scor 1-1 (Miron '14 / Dangubic '90+1), în ultima etapă a sezonului regulat.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine lui FCSB, a criticat jocul bucureștenilor din ultima perioadă. „N-am avut o ocazie clară! Am înscris din fază fixă, în rest n-am avut nicio ocazie. Mi-am mai pus întrebarea asta și nu-mi explic ce s-a întâmplat din decembrie la echipă. Chiar nu-mi explic. Parcă am uitat fotbalul...", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

FCSB - Chindia // Nedelcu vrea în continuare titlul

Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB, recunoaște pasa proastă a echipei, dar își înțeapă și rivala la titlu. 

+28 FOTO

„CFR are un joc direct avantaj și atât. Nu e un joc foarte elaborat. Joacă pragmatic și ia puncte, de asta sunt acolo sus. Au o echipă cu experiență și gestionează momentele cheie mult mai bine. Poate Viitorul și Craiova să joace mai elaborat”, a spus Nedelcu pentru Look Sport.

Vezi și:

FCSB - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-1 // VIDEO+FOTO Elevii lui Vintilă au comis-o pe final și intră cu un deficit mare în play-off! Cum arată clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  23 Februarie 2020, 10:24

Duckadame, raspunsul e evident. Acelasi antrenor si lot dar a aparut memelusul vargat care poate fi asemanat cu acel gandac care impiedica autostrada Pitesti-Sibiu.

1507324385994919
Florin Ciulic  •  23 Februarie 2020, 09:38

Nu cred ca nu sti care e cauza,a revenit în forță marele conducător de osti mihai stoica.fcsb fara el ar fi avut multe performanțe,dar micile comploturi,intrigile si toata atmosfera negativă creata de el a generat minus performanta.la cât rau face echipei a început să fie venerat de adversari,oprind la fcsb,ca lucrurile frumoase sa se-ntample!

chernomor
chernomor  •  23 Februarie 2020, 09:35

Bine ai revenit MM! Se vede implicarea ta la echipă!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează