FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB

Chindia, mesaj pentru Gigi Becali după oferta pentru Paul Iacob: „Ce mai e corect azi?! Dacă-l voia, putea să-l ia de acum”

Paul Iacob, în duel cu Claudiu Keșeru // FOTO: Imago
Paul Iacob, în duel cu Claudiu Keșeru // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 10:58 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 11:47

FCSB și Chindia se întâlnesc azi, la câteva zile după ce Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a spus că-l dorește pe Paul Iacob, fundașul de 25 de ani al târgoviștenilor care din vară e liber de contract.

  • FCSB joacă acasă cu Chindia Târgoviște, de la ora 19:55, în etapa #26. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport.

„Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun", a explicat vineri Becali pentru GSP.ro, spre nemulțumirea celor de la Chindia.

Marcel Ghergu, președintele clubului din Târgoviște, a criticat gestul făcut de FCSB chiar înainte de meciul direct și a declarat că formația roș-albastră putea să-l cumpere pe Iacob încă de acum, dacă îi achita clauza de reziliere.

Gigi Becali revine la vechile practici! » Tactică reluată după ce FCSB s-a apropiat de CFR Cluj
FCSB
Gigi Becali revine la vechile practici! » Tactică reluată după ce FCSB s-a apropiat de CFR Cluj

Chindia, mesaj pentru Gigi Becali după oferta pentru Paul Iacob

„Avem suficientă experiență ca să gestionăm situația. Dacă cei de la FCSB și-l doreau, puteau să-l transfere de acum. Iacob are clauză de eliberare. Probabil au fost discuții. Dacă-l doresc, să-l și ia.

Ce mai e corect azi? Suntem obișnuiți cu tot felul de lucruri. Noi ne-am văzut de treaba noastră. Am discutat cu Iacob, va sta cu siguranță până la vară. Poate va rămâne și după. Așteptăm și noi cu interes să vedem ce va fi. Probabil că cei de la FCSB și-l doresc. 

E presiune pe jucător, dar e echilibrat și puternic. Nu cred că va avea nicio problemă. Probabil că va juca azi. E un fotbalist de bază și probabil va juca. Nu e ca în cazul lui Yuri de la Gaz Metan. Probabil că el va pleca de azi sau de luni la CFR Cluj. La Iacob nu se pune problema asta”, a spus Marcel Ghergu la ProX.

  • Crescut la juniorii Viitorului, Paul Iacob a fost împrumutat de formația lui Hagi la mai multe cluburi: Gaz Metan, FC Brașov, ASA Tg. Mureș și Dunărea Călărași. La Chindia a ajuns prima dată sub formă de împrumut în vara lui 2020, iar după un an s-a transferat definitiv la trupa lui Săndoi, ca parte a transferului lui Aioani la Farul.
  • În acest sezon a jucat 26 de meciuri pentru Chindia.
  • E cotat la 900.000 de euro de transfermarkt.

VIDEO Totul despre FCSB - Chindia

Citește și: 

Toni Petrea a trăit la intensitate maximă meciul dintre FCSB și FCU Craiova: „Sper că nu m-au auzit vecinii, ce-am făcut prin casă”

Primul interviu cu Malcom Edjouma după transferul la FCSB: „Ce știu despre club? Este poate cel mai mare din România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
andreif
andreif  •  13 Februarie 2022, 15:00
Postat de vasileroaita pe 13 Februarie 2022, 13:34

De ce esti gigel? Adica... prost?! Discutia pentru Iuri este veche de mai bine de o saptamana. Poenaru a respins oferta CFR-ului si a facut alta oferta. Pe care CFR a acceptat-o inainte de inchiderea perioadei de transferuri!! Trebuia sa o accepte anul viitor, gigelule prost?! Da... stiu... pleonasm...

Ia nesimtitule de aici:„,,E un alt caz, un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă CFR și Craiova (n.r. CSU) și-au exprimat dorința de a-l transfera, nu e normal să încerci să îl transferi cu o zi înaintea meciului. Practicile astea au fost pe la noi și înainte, încă se mai fac... A fost contactat de CFR, au trimis pe mail oferta. Ei au trimis pe mail de vreo săptămână o ofertă. Noi nu am acceptat-o, eu nu am fost de acord cu suma. Azi sau ieri au acceptat oferta pe care eu am transmis-o. Dar nu e normal”, a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport. ,,

189254898748309
Claude SH  •  13 Februarie 2022, 13:41
Postat de vasileroaita pe 13 Februarie 2022, 13:35

Dan Petrescu l-a imprumutat pe Negut ca sa ajute FCSB la meciul de azi!

Nici vorba, Neguț e un jucător foarte bun. Ar trebui sa vezi niște goluri date de Negut

189254898748309
Claude SH  •  13 Februarie 2022, 13:40

Gigi Becali nu trebuie sa fie deranjat pe practicile pe care el singur le-a patentat. Acum ca face și CFR același lucru, ar trebui să-l îngrijoreze. Probabil ca Iacob va fi ambiționat sa joace bine, dacă va juca, cu atât mai bine pentru el. Un meci cu Fcsb sau CFR îl poate aduce în atenția și altor cluburi, poate chiar din străinătate. Chiar și ceilalți jucători gândesc asta la fel. S-a întâmplat ca anumiți scouteri sau impresari care asistau la un meci a Fcsb-ului sa fie impresionați de jucători ai echipei adverse

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close