FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / Chorbadzhiyski, șocat de arbitrii români: „De aceea sunt delegați în Liga Campionilor” + Ce spune despre baza din Berceni

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 15:03

Bozhidar Chorbadzhiyski (24 de ani) a vorbit în presa din Bulgaria despre ce a găsit la FCSB, echipă la care a ajuns sub formă de împrumut de la CSKA Sofia, și susține că arbitrii români sunt diferiți de cei bulgari. 

„Arbitrii de aici sunt complet diferiți față de cei din Bulgaria! Au propriile criterii. Am primit cartonașul roșu pentru un cot. Am fost surprins, era ceva nou pentru mine. Dar este bine că s-a întâmplat la început și am învățat o lecție. Nici măcar nu l-am lovit intenționat. 

Arbitrii români sunt mult mai duri decât cei din Bulgaria. Am urmărit meciurile și sunt o grămadă de cartonașe și penalty-uri. În România, aproape la fiecare meci este acordat un penalty și un cartonaș roșu. Și nu pentru că jocul este dur, ci pentru că se acordă foarte rapid. Arbitrii sunt foarte stricți aici, dar poate nu este întâmplător că ei sunt delegați adesea în Liga Campionilor și Europa League", a declarat fundaşul bulgar pentru Top Sport. 

Impresionat de baza sportivă din Berceni

Fundașul central bulgar e mulțumit de condițiile de la FCSB: „Mă simt bine în București, viața este destul de similară cu cea din Sofia. Mă antrenez din greu, sunt la bază aproape toată ziua. Condițiile de aici sunt incredibile, ne oferă tot ce avem nevoie, am găsit chiar și o piscină! 

Sunt complet satisfăcut în România. Nivelul de aici al fotbalului este mai ridicat decât cel din Bulgaria, iar echipele participă constant în cupele europene. Anul acesta este o excepție pentru Steaua că nu joacă”. 

2 meciuriîn toate competițiile a jucat Chorbadzhiyski pentru FCSB

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO // Detalii din interior în „cazul Mihai Pintilii” la FCSB: „Aici e o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  11 Octombrie 2019, 18:05
Postat de bigbolo pe 11 Octombrie 2019, 17:10

L-au pacalit si pe asta ca joacă la steaua...

Sau asa crede el :))

bigbolo
bigbolo  •  11 Octombrie 2019, 17:10

L-au pacalit si pe asta ca joacă la steaua...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează