FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A jucat la FCSB și nu-l înțelege pe Keșeru: „Nu-ți convine să te înjure Becali? Stai pe 6.000 de euro, atunci!”

Claudiu Keșeru, FCSB // foto: Imago Images
Claudiu Keșeru, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 15:45 / Actualizat marti, 01 martie 2022 16:14

Florin Lovin (40 de ani), fost jucător la FCSB, nu-i înțelege pe cei care se plâng de comportamentul lui Gigi Becali odată ajunși la echipa roș-albastră. Fostul mijlocaș spune că în momentul în care semnezi cu FCSB îți asumi că ai putea fi umilit de patron.

Întrebat despre situația lui Claudiu Keșeru, tras pe linie moartă de patronul Gigi Becali, Lovin susține că astfel de lucruri n-ar trebui să reprezinte o surpriză.

Fost jucător la FCSB între 2005 și 2009, Florin Lovin spune că jucătorii n-ar mai trebui să se plângă de tratamentul de care au parte, în condițiile în care salariile primite sunt mari, iar gesturile lui Gigi Becali deja de notorietate.

Claudiu Keșeru, în lacrimi în fața „Peluzei Roș-Albastre” » Reacție nemiloasă a lui Becali, la vederea imaginilor
FCSB - Farul 0-2
Claudiu Keșeru, în lacrimi în fața „Peluzei Roș-Albastre” » Reacție nemiloasă a lui Becali, la vederea imaginilor

Florin Lovin: „Nu mi-e milă de jucătorii și antrenorii care merg la FCSB”

„Am mai spus-o: tu, ca jucător, când vii sau revii la FCSB, știi exact cum se întâmplă tot acolo și nu trebuie să mai ajungi la astfel de sentimentalisme. E clar, dacă nu voiai să vii la Steaua pe 30.000 sau 40.000 de euro, te duceai în altă parte pe un salariu de 15.000 de euro și jucai meci de meci, erai fericit.

Nu mi-e milă de absolut niciun jucător sau antrenor care merg la FCSB. Nu știi unde vii? Primești 30.000 de euro pe lună, îți asumi lucrurile astea pentru o așa sumă. Dacă nu vrei, du-te frumos la Botoșani pe 6.000 de euro, ești fericit și nu mai plângi.

Atât timp cât ai venit la Steaua și primești 30.000 de euro pe lună, trebuie să-ți asumi că te înjur, că te scot la pauză sau în minutul 20, fac ce vreau eu cu tine. Nu mai e ca acum 10 ani, când erai surprins că s-a băgat Becali. Nu poți să le ai pe toate, bani, respect și carieră frumoasă”, a spus Lovin la Pro X.

Florin a adăugat că tabloul prezentat de el a fost unul general: „Situația lui Keșeru a fost an de an la FCSB, cu zeci de jucători. Budescu nu știa unde se întoarce? S-a întors cu gândul că ia un salariu OK și acceptă ce se întâmplă”.

De când a revenit la FCSB, Keșeru a adunat 17 meciuri, 5 goluri și 3 pase decisive. El a fost criticat adesea de patronul Gigi Becali, care a vrut să-i rezilieze contractul în iarnă. Faptul că atacantul a evoluat deja pentru două echipe în acest sezon, Ludogorets și FCSB, și nu ar fi putut juca la altă formație până în vară, l-a înduplecat pe latifundiar să-l păstreze pe fotbalistul orădean.

Mai multe știri din Liga 1: 

De ce nu „funcționează” Edjouma la FCSB: „A găsit copii râzgâiați. E ceva incredibil echipa aia!”

Clubul din Liga 1 ar fi decis să se retragă la finalul sezonului regulat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  01 Martie 2022, 20:49

Lovin are o gândire de turmă, de om mic, fără principii și fără a gândi! Jobul este job, ești plătit conform contract și există niște clauze, nu suntem în Epoca Primitivă să ne batem jucat unii pentru alții doar pentru că angajații nu au drepturi. Doamne ce gândire are ăsta!

2177161549205487
Daniel Buriu  •  01 Martie 2022, 19:37

Lovine, tu esti ala care impreuna cu un alt mare jucator, (Radoi),va impingeati unii pe altii spre cabine, ca nu cumva sa se razgandeasca arbitrul( bricheta)??? Baaaa, dar urat mai faceai!!!

380912830348081
Gogu Steriade  •  01 Martie 2022, 18:10

Pentru un fost așa zis fotbalist care toată cariera nu a dat decât cu latul în mingie, că altfel își rupea gâtul dacă încerca în alt fel, nu este de mirare ca banul să fie principalul scop într-o carieră falsă și mediocră.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează