FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV / VIDEO De ce nu „funcționează” Edjouma la FCSB: „A găsit copii râzgâiați. E ceva incredibil echipa aia!”

Malcom Edjouma, în duel cu Jefte Betancor în FCSB - Farul 0-2 // foto: Imago Images
Malcom Edjouma, în duel cu Jefte Betancor în FCSB - Farul 0-2 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 13:40 / Actualizat marti, 01 martie 2022 14:41

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, echipa de la care Malcom Edjouma (25 de ani) a ajuns la FCSB, spune că mijlocașul defensiv „nu poate ridica echipa”, în condițiile în care „la FCSB sunt niște copii râzgâiați” și „antrenamentele nu sunt serioase”.

De la transferul la FCSB, parafat în februarie, Malcom Edjouma a prins 3 meciuri pentru echipa roș-albastră, în care a înscris un gol. După ultima sa apariție, în eșecul cu Farul, 0-2, a fost criticat dur de patronul Gigi Becali: „Din cauza lui Edjouma am pierdut meciul ăsta. Nu era pe nicăieri. Pasa numai în spate. De fapt, nici nu era pe teren! Se încurca în minge”.

Chestionat despre adaptarea fostului său jucător, Iftime a declarat că Edjouma are calități, dar că este un jucător de echipă, iar spiritul colectiv lipsește la FCSB.

Wow! Ce a făcut Marius Croitoru, când a auzit că Becali îl vrea la FCSB: „A venit să semnăm de urgență. E mai al dracului decât Edi Iordănescu!”
FC BOTOȘANI
Wow! Ce a făcut Marius Croitoru, când a auzit că Becali îl vrea la FCSB: „A venit să semnăm de urgență. E mai al dracului decât Edi Iordănescu!”

Valeriu Iftime: „Nu ai ce face cu Edjouma în condițiile de la FCSB”

„Edjouma e un copil cu calități, dar să nu credeți că vine Edjouma să ridice FCSB-ul. Acolo sunt niște copii alintați, râzgâiați, care driblează tot, sunt care pe care. Să nu se dribleze între ei.

E ceva incredibil echipa aia! Eu țineam cu ei, voiam să bată, și am fost atent duminică seara (n.r. - la meciul cu Farul, 0-2). E o echipă în care fiecare face ce vrea, fiecăruia îi pasă de el, nu de echipă. Nu ai ce face cu Edjouma în condițiile astea. Este un copil de echipă, are un anumit rol în echipă, nu poate face orice.

Întrebarea este dacă antrenorul poate ține echipa în frâu. Jucătorii știu că puterea nu este acolo. Sunt atâția copii de 20 de ani care vor să se impună. Dacă nu știu care este stăpânul sau dirijorul lor, ei nu depun efort și se gândesc: «Nu mă mai antrenez. Ce contează? Merg la meci, joc bine, îmi iese». 

Ei nu cred că antrenamentele sunt atât de serioase, atât timp cât ochiul stăpânului nu e acolo”, a spus Iftime la GSP Live. 

Jucătorii nu înțeleg totul, toate comentariile, toate epitetele care se spun despre el. Edjouma știe doar că Gigi e patron, că e excentric. Am vorbit o dată cu el, înainte de a pleca. L-am încurajat, oricum voia să plece, urma să primească mai mulți bani decât la mine.

- Valeriu Iftime, patron FC Botoșani 

Mai multe știri din Liga 1: 

Șerdean revine în peisaj: „Băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo”

Albanezul Simos Roumpoulakou, fundașul Chindiei, vorbește despre viața în țara noastră: „N-am ce reproşa României”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
befree
befree  •  01 Martie 2022, 18:20

Dupa Iftime, aia de 20 de ani sunt copii, iar Edjouma ala e tot copil, si are vreo 25-26 de ani. Moldoveanul da rateuri.

laur_gr
laur_gr  •  01 Martie 2022, 15:51

Iftime a spus esentialul: la FCSB jucatorii nu se antreneaza bine pentru ca antrenamentul nu conteaza pentru ca echipa o face Becali care nu vine la antrenament. Si toti antrenorii seriosi stiu ca "asa cum te antrenezi, asa joci". La Dan Petrescu joaca numai cine da 100% la antrenamente.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  01 Martie 2022, 15:39
Postat de c23665 pe 01 Martie 2022, 14:33

Presa le face mult rău jucatorilor lui Becali, făcându-i să creadă că ar fi fotbaliști.

Dupa cum ei se cred ziaristi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează