FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Wow! Ce a făcut Marius Croitoru, când a auzit că Becali îl vrea la FCSB: „A venit să semnăm de urgență. E mai al dracului decât Edi Iordănescu!”

Marius Croitoru // foto: Imago Images
Marius Croitoru // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 09:55 / Actualizat marti, 01 martie 2022 10:53

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a dezvăluit la GSP Live că Marius Croitoru (41 de ani) a semnat de curând un contract nou cu echipa sa, cu o clauză de reziliere uriașă, care a servit drept o „garanție” a faptului că nu va părăsi corabia. Inițiativa i-a aparținut chiar antrenorului, după ce a auzit că Becali îl vrea la FCSB. 

GSP a scris luni seara despre discuțiile interne de la FCSB cu privire la numele viitorului antrenor, odată cu plecarea lui Toni Petrea, așteptată în vară.

Marius Croitoru este considerat a fi antrenorul ideal pentru FCSB de către managerul general Mihai Stoica, dar patronul de la FC Botoșani, echipa pregătită de Croitoru în prezent, îi spulberă planurile oficialului de la FCSB.

Iftime a exclus vehement în această dimineață varianta ca Marius Croitoru să ajungă la FCSB. În plus, a dezvăluit la GSP Live că antrenorul este legat contractual de FC Botoșani până în vara lui 2024 și că a semnat un o înțelegere nouă de curând, care prevede o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro!

Îl deturnează Becali pe Poenaru? Antrenorul dorit de patronul de la FCSB are un precontract cu alt club din Liga 1!
FCSB
Îl deturnează Becali pe Poenaru? Antrenorul dorit de patronul de la FCSB are un precontract cu alt club din Liga 1!

Valeriu Iftime: „Uitați numele lui Croitoru!” 

„Sunt 100% convins că Croitoru nu pleacă la FCSB. Dacă ar pleca de la FC Botoșani, pleacă în altă parte, nu la FCSB. În niciun caz! Marius nu pleacă de la Botoșani, vă garantez lucrul ăsta. Are un contract cu clauză de reziliere de două milioane de euro, a vrut să-l semneze ca să-mi demonstreze că nu pleacă.

Acum vreo 3 săptămâni sau o lună, când mai făcuse FCSB o boacănă, adică tocmai spusese domnul Becali că îi place și de Croitoru, Marius a venit la mine: «nea Valer, eu, din proprie inițiativă, pun această clauză, o semnăm și vă spun că nu plec de aici. Avem proiect împreună, iar când va fi să plec vă spun, gândim înainte cu jumătate de an. Voi pleca unde voi găsi o soluție bună».

Sunt relaxat pe subiectul ăsta, cred că suntem oameni serioși. Are contract semnat pe încă doi ani din vară încolo. Nu am schimbat nimic la bani, numai că a introdus această «garanție»”, a transmis Iftime la GSP Live. 

Valeriu Iftime: „Croitoru nu este un măscărici, este mai al dracului decât Edi Iordănescu!”

Iftime spune că Marius Croitoru nu s-ar plia pe modul de lucru de la FCSB, acolo unde patronul Gigi Becali dirijează totul. Dacă va pleca de la Botoșani, Croitoru va merge la o echipă din afara granițelor, susține patronul echipei moldave. 

„«Antrenor la FCSB» este o sagă, o poveste care nu se va termina niciodată. Nu merge nimeni să fie călcat în picioare acolo, decât dacă e unul cu jumătate de buletin. La FCSB nu merge niciun antrenor în situația actuală, cu condițiile puse de domnul Becali, care este șeful mănăstirii, iar ceilalți ascultă. Nu văd un antrenor cu personalitate să meargă acolo, mai ales cum e Croitoru.

Croitoru este mai al dracului decât Edi Iordănescu, nu-i poți spune lui Croitoru ce și cum să facă, cine să joace, pentru că nu e deloc un măscărici. Nu cred că mai este cineva atât de naiv încât să creadă că merge la FCSB să devină antrenor. Nu cred, dacă are minte în cap. 

După cele 5-6 exemple atât de evidente, care au eșuat atât de lamentabil, nu cred că se mai poate pune problema. Și nu cred că domnul Becali se va schimba radical, încât deodată să devină ascultător.

Uitați numele lui Croitoru! Nu că nu-i dau drumul, nu că nu poate pleca de la mine, dar nu o va face! Am vorbit cu el asta, îl cunosc bine, România nu este o opțiune pentru el în viitorul apropiat”, a adăugat finanțatorul de la FC Botoșani. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Galeria Rapidului, asmuțită împotriva lui Niculae și Iosif: „Înjurați-i, dacă nu conducem!”

„Fiecare face ce vrea!” » Insideri povestesc cum s-a ajuns la degringolada de la FCSB: „Nea Gigi, mă simt bine, bagă-mă titular!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (23)
226628904800238
Reflector Sv  •  01 Martie 2022, 22:33

Aprecieri si mult respect pentru FC Botosani , pentru patronul V. Eftimie si evident pentru antrenorul Marius Croitoru care cu echipa lor speram ca ne vor face cinste si in cupele europene !

stargate
stargate  •  01 Martie 2022, 15:30

Pai îl lua cu forța Nea Gigi de sa grăbit sa semneze un nou cobtract

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  01 Martie 2022, 14:50

În caz că vine Apocalipsa (respectiv Judecata de Apoi), Croitoru și-a luat măsuri suplimentare pentru ca numele lui să nu fie, Doamne ferește, asociat cu cel al ocnașului fariseu!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează