FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Îl deturnează Becali pe Poenaru? Antrenorul dorit de patronul de la FCSB are un precontract cu alt club din Liga 1!

Ilie Poenaru // foto: Imago Images
Ilie Poenaru // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 09:28 / Actualizat marti, 01 martie 2022 10:00

GSP a dezvăluit aseară că Gigi Becali (63 de ani) ar vrea să-l angajeze pe Ilie Poenaru (45) ca „principal” la FCSB după îndepărtarea lui Toni Petrea, care va avea loc în vară, dar va trebui să ducă muncă de convingere pentru a-și realiza doleanța. Asta întrucât fostul antrenor de la Mediaș are un precontract cu FC Argeș, pe care ar urma să o preia în vară.

Toni Petrea va pleca aproape sigur de la FCSB la finalul sezonului în curs, asigură surse autorizate GSP. Dacă managerul general Mihai Stoica îl vede pe Marius Croitoru drept înlocuitorul ideal al lui Petrea, Gigi Becali îl preferă pe Ilie Poenaru, ultima dată antrenor la Gaz Metan Mediaș.

„Fiecare face ce vrea!” » Insideri povestesc cum s-a ajuns la degringolada de la FCSB: „Nea Gigi, mă simt bine, bagă-mă titular!”
FCSB
„Fiecare face ce vrea!” » Insideri povestesc cum s-a ajuns la degringolada de la FCSB: „Nea Gigi, mă simt bine, bagă-mă titular!”

Obstacol în calea angajării lui Poenaru la FCSB: antrenorul a semnat un precontract cu FC Argeș! 

Pentru a-și împlini dorința, angajarea lui Poenaru, Gigi Becali va trebui să-l convingă pe Ilie să-și „anuleze” cuvântul dat primarului din Pitești, Cristian Gentea, cel care trage sforile la FC Argeș.

GSP.ro a dezvăluit în exclusivitate săptămâna trecută faptul că Poenaru are un precontract cu FC Argeș, parafat încă de când o antrena pe Gaz Metan Mediaș. Acesta prevede ca Poenaru să preia echipa din Trivale în vară, când Andrei Prepeliță va fi înlăturat de la cârma acesteia.

Așadar, pentru ca Poenaru să ajungă pe banca tehnică de la FCSB, Becali trebuie să-l convingă pe antrenorul în vârstă de 45 de ani să treacă peste acordul la care a ajuns cu primarul din Pitești. 

În trecut, nu i-a ieșit: Becali și Poenaru nu au ajuns la un acord 

Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Ilie Poenaru la FCSB și în trecut, pe vremea în care Poenaru o antrena pe Academica Clinceni.

Se întâmpla în sezonul 2019/2020, iar negocierile s-au purtat vreme de o săptămână. În cele din urmă, părțile nu au ajuns la un acord.

„Am avut discuţii în care îmi spunea deja cam ce ar vrea să fac acolo, că are nevoie de disciplină. Că a avut discuţii cu Florin Tănase, pe care eu l-am antrenat la Voluntari. El i-a vorbit la superlativ despre mine şi a fost încântat de ce a auzit.

Nu credea că eu sunt în stare să fac disciplina asta la o echipă. Îşi dorea, aşa mi-a şi spus. Că la ce vestiar are FCSB-ul, îi lipseşte disciplina și vrea o mână de fier, pe cineva care să îi facă să tacă”, spunea Poenaru.

Antrenorul a lăsat de înțeles că temperamentul lui Becali l-a provocat să refuze propunerea: „Ştiu că răbdarea e un lucru greu în fotbalul românesc, de asta am ales să rămân aici (n.r. - la Clinceni)”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Victor Angelescu a intrat în direct și n-a menajat pe nimeni: „Am ajuns echipa păcii, nu mai batem pe nimeni! + anunță că are un plan B pentru înlocuirea lui Iosif

Galeria Rapidului, asmuțită împotriva lui Niculae și Iosif: „Înjurați-i, dacă nu conducem!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
siriussirius
siriussirius  •  01 Martie 2022, 15:22

E buuun de toot feblețea lui Gigi e ascultător,știe cu telefonul,n-au cum să nu faci performanta , MARE chiar și în evropa,cu el numai sa cădem peste echipe mai slabe decit karagandananana daca s-or găsi prin San Marino,poate atunci își face și papa o echipa la Vatican sa ne înfrățim cu ei pina nu vin rusii

hmmmm
hmmmm  •  01 Martie 2022, 12:41

Mai bine isi da licenta si este cu acte in regula antenor. De ce sa-si mai bata joc de un alt antrenor? Cat de ahtiat dupa bani trebuie sa fie cineva sa accepte conditiile acestui individ? Felicitari Croitoru!

boys.of.straits
boys.of.straits  •  01 Martie 2022, 11:54

Asta mai lipsea, ***!:) Uitati-va ce freza are!:) Oricum, un nou secund, ca principalul e GB, se stie!:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează