FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șerdean revine în peisaj: „Băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo”

Pablo Cortacero și Dorin Șerdean
Pablo Cortacero și Dorin Șerdean

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2022 13:14 / Actualizat marti, 01 martie 2022 14:26

Dorin Șerdean, 52 de ani, fostul președinte executiv al lui Dinamo, provoacă îngrijorare fanilor alb-roșii din Peluza Cătălin Hîldan. Omul despre care Cornel Țălnar susține că a preluat acțiunile de la Pablo Cortacero speră ca justiția să-l repună în funcție. Tribunalul București a anunțat la ultimul termen din 25 februarie că amână pronunţarea la data de 11 martie 2022.

Suporterii-acționari din PCH avertizează, printr-un comunicat misterios, că Dorin Șerdean ar fi pe punctul de a valorifica acțiunile deținute de spanioli. 

Răzvan Zăvăleanu, luat tare la GSP Live: „Ați avut acest rol în destabilizarea celor de la Gaz Metan?” » Cum a răspuns oficialul lui Dinamo
DINAMO
Răzvan Zăvăleanu, luat tare la GSP Live: „Ați avut acest rol în destabilizarea celor de la Gaz Metan?” » Cum a răspuns oficialul lui Dinamo

PCH avertizează: „Băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo”

„Acum, când toată lumea e atentă la ce se întâmplă dincolo de Nistru, băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo. De luni de zile, personajul rozaliu din Alba Iulia caută să valorifice acțiunile deținute de «spanioli». 

Urmează un moment important pentru ei. Se pregătește o tranzacție în care sunt implicați oameni care au încercat să lase impresia că vor binele clubului. Momentul e la fel de important pentru noi, pentru că așa vom afla cine i-a inventat pe «spanioli» și i-a hrănit atâta timp”, se arată într-un comunicat postat în această dimineață pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Contactat de GSP.ro, Dorin Șerdean nu a răspuns la telefon și nici la mesaje. 

Dorin Șerdean a fost demis în ianuarie 2021

Dorin Șerdean, privit ca un garant al spaniolilor în momentul în care aceștia au preluat clubul, a fost demis în ianuarie 2021 din funcția de președinte al lui Dinamo printr-o decizie luată în cadrul Consiliului de Administrație. 

Acesta speră să fie repus în funcție de justiția din România. Șerdean a dat în judecată Societatea Dinamo 1948 SA la Tribunalul București, iar potrivit portalului just.ro a făcut contestație la decizia de concediere. 

De altfel, Cornel Țălnar, un apropiat de al lui Dorin Șerdean, anunța în decembrie 2021 revenirea fostului președinte în fruntea clubului din Ștefan cel Mare.

„Din 1 ianuarie, când domnul Șerdean va prelua pachetul acțiunilor, lucrurile se vor schimba. Sunt optimist pentru că există discuții cu mai mulți posibili investitori interesați, entități, care au așteptat ca planul de reorganizare să fie aprobat, să treacă, să știe care sunt datoriile și să înceapă negocierile. 

Aceștia vor să vină, să bage banii necesari și să scoată cât mai repede clubul din insolvență, există această oportunitate”, a declarat Cornel Țălnar. 

Dorin Șerdean, în aprilie 2021: „Mă voi întoarce la Dinamo”

Contestat vehement de cei din DDB, Dorin Șerdean n-a mai avut apariții publice în ultimul timp și așteaptă sentința Tribunalului. În aprilie 2021, omul de afaceri din Alba Iulia preciza

„O să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mâna pe Dinamo. Eu am niște lucruri neterminate acolo şi mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să își facă mendrele. O vom rezolva în instanță. 

M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine. Acel avocat era al clubului și muncea pentru club. Nu era normal să fie plătit? Cu ce am păcălit eu clubul? Ce bani am furat eu de la suporteri? Îi rog pe cei din DDB să se ducă la Poliție și să mă reclame. Însă eu mă voi întoarce la Dinamo”. 

Continuă conflictul DDB-Șerdean

Fanii DDB au reacționat și după ce Dorin Șerdean a anunțat acordul cu Pablo Cortacero. „Cei care au urmărit îngroparea lui Dinamo au început să facă din nou valuri. Este un semn al disperării lor, un semn că drumul pe care mergem este cel corect”, au transmis într-un comunicat suporterii dinamoviști. 

„Sunt câțiva lideri DDB care m-au contestat, au vrut să facă o propagandă bolnavă, e alegerea lor. Cine e DDB? Asociația Cătălin Hîldan? Relația proastă e din cauza unor lideri. Eu sunt suporter mai mare decât unii care se bat cu pumnii în piept. 

Eu nu am încasat niciun salariu din octombrie, iar Dinamo 1948 a funcționat în ciuda amenințărilor și intimidărilor lor”, a declarat Dorin Șerdean, la DigiSport Special, la începutul lunii iulie 2021. 

Oameni importanți din anturajul lui Dinamo au descifrat pentru Gazeta Sporturilor acordul dintre Cortacero și Șerdean. "Dorin Șerdean nu va fi acționar majoritar. El îl poate substitui pe Cortacero în societatea Lotus Perfect Products SRL. Acționarul majoritar e Lotus Perfect Products. Lotus va avea tot 72%, indiferent cine va prelua poziția lui Cortacero, fie Dorin Șerdean sau altcineva. Dorin Șerdean va fi asociat unic", spun sursele.

Mai multe știri din Liga 1: 

Șumudică, șocat de ultimele imagini din Liga 1: „Nu am văzut în viața mea așa ceva! Mi s-a părut deplasat”

Wow! Ce a făcut Marius Croitoru, când a auzit că Becali îl vrea la FCSB: „A venit să semnăm de urgență. E mai al dracului decât Edi Iordănescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
3567386506663849
Aimos Egood  •  02 Martie 2022, 09:31

Dar PCH ce manevra incerca prin incapatinarea de al tine in continuare pe Stoican la carma echipei ?

creeperno115
creeperno115  •  01 Martie 2022, 22:39

Sa aduca Serdean un arab si sa arunce cu bani in Dinamo

sile007
sile007  •  01 Martie 2022, 17:17

Serdean este doar o sageata la fel ca si patronul coaforului de la Rin, sau rotaru de la clona u craiova si nelutzu varga de la *** (dîncu) cluj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează