FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICI

Șumudică, șocat de ultimele imagini din Liga 1: „Nu am văzut în viața mea așa ceva! Mi s-a părut deplasat”

Mihai Iosif, pe tunel, în finalul meciului dintre Rapid și Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP
Mihai Iosif, pe tunel, în finalul meciului dintre Rapid și Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 12:49 / Actualizat marti, 01 martie 2022 13:09

Marius Șumudică (50 de ani), liber de contract după ce a fost demis de Yeni Malatyaspor, susține că nu este interesat de postul de „principal” de la Rapid. Totuși, îi reproșează un lucru actualului antrenor al alb-vișiniilor, Mihai Iosif.

În minutul 93 al meciului dintre Rapid și Dinamo, final 1-1, când i se cerea demisia din tribune, Iosif a părăsit banca tehnică și a privit minutele de pe final din tunelul către vestiare. Fotoreporterul GSP Cristi Preda a fost pe fază și a surprins momentul.

Gestul nu i-a picat bine lui Marius Șumudică, fost jucător și antrenor la Rapid, care a privit derby-ul bucureștean dintr-o lojă a Arenei Naționale. Șumudică i-a reproșat lui Iosif că nu a rămas pe bancă, dar îl liniștește pe antrenorul lui Rapid, susținând că nu vrea să-i ia locul.

Galeria Rapidului, asmuțită împotriva lui Niculae și Iosif: „Înjurați-i, dacă nu conducem!”
Rapid
Galeria Rapidului, asmuțită împotriva lui Niculae și Iosif: „Înjurați-i, dacă nu conducem!”

Marius Șumudică: „Nu mă interesează să preiau Rapid”

„Dacă m-ar fi interesat postul de antrenor la Rapid, le-aș fi contabilizat rezultatele. Din câte am înțeles, dintre ultimele 20 de meciuri au câștigat două sau trei. Nu mă interesează acest subiect, nu m-a interesat în nicio clipă. Nu am fost ofertat de Rapid și nu mă interesează să preiau Rapid în acest moment. Nu știu de unde atâta frustrare la foști colegi de-ai mei. Probabil ei și-ar dori să fie antrenori la Rapid, i-aș fi deranjat dacă aș fi fost printre candidați.

Nu am nimic cu Iosif. Până acum l-am lăudat, felicitat, am fost alături de el, am spus și în continuare spun că a făcut rezultate OK, dar nu am văzut în viața mea un antrenor care să plece de pe bancă în momentul când este contestat sau i se cere demisia.

E prima oară când văd așa ceva, să pleci de pe bancă și să privești meciul din tunel. Ce semnal dai echipei? Mi s-a părut un pic deplasat, dar probabil va învăța și el, iar cu timpul experiența pe care o va căpăta îi va permite să nu mai facă așa greșeli. Nu ai voie să părăsești banca, tu ești ultimul, cel care stinge lumina!”, a declarat Șumudică la Pro X.

+32 FOTO

Marius Șumudică: „Sunt aruncat într-o mizerie”

„Rapidul a făcut rezultate incredibile, eu am spus tot timpul asta. De unde atâta răutate? Nu am contestat pe nimeni și sunt aruncat într-o mizerie. Eu sunt confundat cu echipa asta, peste tot unde merg în țară. Nu înțeleg de ce n-aș putea merge la un meci sau să discut despre Rapid”, a adăugat Șumudică, aluzie la afirmațiile dure făcute de Nicolae Grigore, ex-antrenor la Rapid.

Acesta spusese că Șumudică a pus o presiune uriașă pe Mihai Iosif și că „e foarte urât ce a făcut, o lipsă totală de colegialitate”, referindu-se la prezența lui Șumudică la derby-ul dintre Rapid și Dinamo.

Ce s-a întâmplat la Rapid în prima parte a sezonului a fost minune, nu mă așteptam, dar în ultimul timp Rapidul joacă prost. Ăsta e adevărul. Ce, trebuie să ne ascundem? Atât timp cât dintre 10 meciuri nu câștigi decât unul... în fotbal nu te așteaptă nimeni.

Este exclus, Șumudică nu va fi antrenor la Rapid! Sunt alții înaintea mea, îi respect, sunt legende ale Rapidului. Să dea Dumnezeu să vină și să ia ei campionatul.

Eu îi țin pumnii lui Iosif, sunt rapidist. La meciul de diseară îmi pun fularul la gât și stau în casă, în fața televizorului. Chiar dacă dau drumul la centrală o să mă înfofolesc cu fularul și îl voi susține pe Miță Iosif.

- Marius Șumudică 

Mai multe știri din Liga 1: 

Albanezul Simos Roumpoulakou, fundașul Chindiei, vorbește despre viața în țara noastră: „N-am ce reproşa României”

Îl deturnează Becali pe Poenaru? Antrenorul dorit de patronul de la FCSB are un precontract cu alt club din Liga 1!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
289103212926954
Ionut FreeRun  •  01 Martie 2022, 17:44

Oamenii obisnuiti sunt socati de ce se intampla zilele acestea in Ucraina. Ninel, insa, e deasupra oamenilor obisnuiti.

289103212926954
Ionut FreeRun  •  01 Martie 2022, 17:43

Oamenii obisnuiti sunt socati de ce se intampla zilele acestea in Ucraina. Ninel, insa, e deasupra oamenilor obisnuiti.

supereduardo10
supereduardo10  •  01 Martie 2022, 15:03

Shumi , nu are voie sa stea pe banca in mod normal ce te mir ca a stat pe tunel. Si da antrenor mai bun ca Iosif la 3000 e salariu nu gasesti sa dai cu tunul. Echipa nu joaca chiar rau, rezultatele sunt mult sub joc si lotul echipe este adevarat dar trebuie sa tinem cont ca lotul este unul primenit si Rapid nu joaca acasa ci ba la Mioveni ba pe Arena Nationala si de cele mai multe ori fara spectatori. De rezultate ce sa zic tipic am pierdut 5 puncte cu gazul 4 cu dinamo sa mai zic? Ca daca le zic pe toate ne bateam la campionat. :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează