FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, criticat pentru cum se comportă în cazul Keșeru: „Eu așa aș fi făcut dacă eram patron. Ar putea da un randament foarte bun”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 14:21 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 14:30

Marin Barbu a comentat la GSP LIVE situația de la FCSB și a criticat deciziile luate de formația roș-albastră.

Acesta s-a declarat deranjat de modul în care FCSB tratează cazul Keșeru și spune că atacantul de 35 ani ar mai putea fi folositor pentru echipa roș-albastră.

MM Stoica vorbește despre viitorul lui Toni Petrea » Când are loc discuția decisivă: „Gigi nu e genul care să facă asta”
FCSB
MM Stoica vorbește despre viitorul lui Toni Petrea » Când are loc discuția decisivă: „Gigi nu e genul care să facă asta”

VIDEO Marin Barbu nu e de acord cu tratamentul primit de Keșeru la FCSB

„Nu contează cum îl cheamă, fiecare fotbalist trebuie respectat. Dacă aș fi fost patron, aș fi vorbit cu Keșeru și aș fi zis «Băi, tată, poate nu mai poți 90 de minute, dar hai să vedem cum putem să ne folosim de experiența ta, atât timp cât poți». Eu cred că Keșeru mai poate juca 45-60 de minute pe meci. Ar putea da un randament foarte bun pentru că e un jucător cu experiență. 

Dacă un fundaș mai poate juca la o vârstă înaintată, pentru un atacant e greu să mai dea randament la 36 de ani. Dar FCSB ar trebui să se folosească de experiența lui. El nu trebuie oricum să alege ca nebunul. El trebuie să stea în gura porții. Nu trebuie să fie pe tot terenul, ci doar să sprinteze la colțul scurt, trebuie să fie în fața porții”, a spus Marin Barbu la GSP LIVE.

Keșeru, umilit din nou cu FC Argeș

Claudiu Keșeru a fost umilit din nou de Gigi Becali! Atacantul care a marcat de 8 ori în actuala ediție, în 21 de meciuri, contabilizând un total de 33 de goluri în 65 de partide în tricoul FCSB, nu doar că a fost ținut pe banca de rezerve în startul partidei, Petrea spunând că a fost o decizie tehnică, dar în debutul părții secunde a fost trimis să se antreneze, apoi chemat din nou pe bancă!

Chiar și Keșeru se uita dezgustat și ironic la ceea ce i se întâmpla. Galeria FCSB i-a scandat numele, fotbalistul s-a ridicat de pe bancă și le-a mulțumit fanilor. Apoi, în minutul 79, a fost aruncat în luptă, în locul lui Cordea.

Citește și: 

Mihai Stoica explică decizia luată de FCSB în cazul Vlad: „Dacă ar fi fost singura greșeală...”

MM Stoica vorbește despre viitorul lui Toni Petrea » Când are loc discuția decisivă: „Gigi nu e genul care să facă asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sile007
sile007  •  05 Martie 2022, 16:49
Postat de andreif pe 05 Martie 2022, 14:53

Lasa GSP ca stim ca Becali este om rau!!!Dar ma GSP ,de ce nu scrieti si nu intrebati nimic despre cum se simte Chipciu?Dar despre Costache puteti?Nici macar nu puteti spune nimic de ce Petrila a inceput sa frece tot mai des banca de rezerve?

30000 de euro pe luna...Mihai Barbu a luat-o pe aratura, la fel si presa anti Steaua( actual FCSB). De ce nu scrieti nimic, sau mai bine zis de ce nu sesizati CNA-ul despre abuzurile televiziunilor si presei sportiva unde sectia de fotbal a armatei romane reanfiintata in 2017 este numita Steaua desi, justitia a dat in aceasta privinta un verdict foarte clar, csa steaua pierzand definitiv si irevocabil 5 marci, printre care si marca Steaua si Steaua Bucuresti, aceste denumiri nemaiputand folosite de csa doar impreuna cu abrevierea csa! Deci tovarasi jurnalisti, realizatori si comentatori de sport, cand joaca clubul armatei sunteti obligati sa scrieti, sa treeceti sau sa spuneti csa steaua, sau csa steaua bucuresti! Vad ca nimeni nu ia nici o masura la fel ca si in cazul adevaratului club Steaua, cand televiziunile si persoanele care foloseau denumirea Steaua au fost amendati drastic de CNA!

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  05 Martie 2022, 15:07
Postat de andreif pe 05 Martie 2022, 14:57

Uite alt subiect GSP!!!Cum o fi mai bine ca Becali reduce cheltuielile la academie de la 150 000 la 60 000 sau ca CFR deabia acum o sa aiba academie????

Ce probleme au gigistii:)))))

andreif
andreif  •  05 Martie 2022, 14:57

Uite alt subiect GSP!!!Cum o fi mai bine ca Becali reduce cheltuielile la academie de la 150 000 la 60 000 sau ca CFR deabia acum o sa aiba academie????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează