FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-0

FCSB - CLINCENI 0-0 // Ilie Poenaru despre modificarea din minutul 5: „Copilul știa că îl schimb”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 21:51

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul celor de la Clinceni, a oferit declarații după meciul cu FCSB, scor 0-0. 

Clasamentul LIVE din Liga 1

Tehnicianul ilfovenilor a comentat și schimbarea făcută în minutul 5, când Jakub Vojtus l-a înlocuit pe Bogdan Ilie, unul dintre jucătorii U21 de la Academica.

„E un rezultat bun, nu unul mare. Mare era dacă băteam. Jucătorii au înțeles că fără atitudine, determinare și dorință nu putem să facem lucruri importante. Poate pe atac n-am pus foarte mari probleme, dar ne-am atins scopul. N-am venit să ne apărăm, însă am vrut să avem un echilibru în tot ceea ce facem.

În anumite momente, au fost mici greșeli, dar a ieșit bine pe final. Am făcut acea schimbare în minutul 4, pentru că am lucrat cu acel cuplu de atacanți toată săptămâna: Vojtus-Moussa. Copilul știa că va fi schimbat. Nu suntem singurii care facem lucrul ăsta. Ne urmărim interesul.

Ion și Șut erau doi jucători importanți, dar am fotbaliști la fel de buni ca ei. Mă bucur că fotbaliștii care îi înlocuiesc sunt de nivelul lor. Eu am spus de mai multe ori că nu avem nicio legătură cu FCSB. Dacă a fost relația de prietenie care a fost... nu are nicio legătură una cu alta. Fotbalul e fotbal”, a declarat Poenaru la Look Sport.

+7 FOTO

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a închis telefonul în direct la GSP LIVE, când a fost întrebat de „blatul” FCSB - Clinceni

citește și:

Cronica meciului FCSB - Clinceni 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
corectu
corectu  •  11 Februarie 2020, 08:10

Poenaru joacă cum o făceau Călărașii și Chiajna anul trecut,cu aglomerarea spațiului din fața porții urmat de contraatacuri,când s-a putut.Și atunci antrenorii s-au bucurat,dar la final au căzut în Liga a 2-a.

sasesase
sasesase  •  11 Februarie 2020, 07:35
Postat de Mircea Rares pe 10 Februarie 2020, 23:54

Bravo Poenarule. Ai câştigat respectul nostru. Să sperăm şi că vei mai avea un loc de muncă după isprava asta.

Ilie Poenaru , cel care l a refuzat pe ciobanul Ghe . Ilie Poenaru acest Eddie Howe also Romaniei

104562067753358
Mircea Rares  •  11 Februarie 2020, 00:24
Postat de polilula pe 11 Februarie 2020, 00:16

Îți dai seama ce mare realizare a avut. A făcut o ”românească” și a driblat legea ca șmecherașii. S-a și văzut diferența. Cuplul de atacanți de ”import” Vojtus-Moussa, cu care meșterul nostru a lucrat toată săptămâna, a reușit marea performanța de a trimite 2 șuturi pe poartă. Cu tânărul român probabil randamentul ar fi fost cu 50% mai scăzut nu? Poate îi naturalizăm și pe ăștia. Se potrivesc sistemului românesc 6-4-0 cu Dumnezeu înainte și poate avem noroc!

Nu la schimbare mă refeream, ci la faptul că nu au trântit meciul. Legat de schimbare, la lotul subţire pe care îl are, a făcut şi el ce a putut.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează