FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-0

FCSB - CLINCENI 0-0 // VIDEO+FOTO Blackout colectiv » Roș-albaștrii au ratat șansa de a se apropia de CFR! Clasamentul actualizat

Articol de , - Publicat luni, 10 februarie 2020 20:00

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0, în ultimul meci al etapei #24 din Liga 1.

Clasament LIVE Liga 1

Programul + rezultatele etapei #24

FCSB a arătat mai degrabă a echipă de play-out decât a candidată la titlu. Cea mai mare ocazie i-a aparținut Clinceniului, ”transversala” lui Dobrescu!

O confruntare cu satelitul neoficial Clinceni ar trebui să fie, în mod normal, o partidă la discreția echipei de milioane a lui Gigi Becali. Numai că FCSB-ul a pornit cu frâna trasă în acest an.

Eșec la Cluj, în fața campioanei CFR, victorie chinuită la Voluntari, cu ultima clasată, meci în care patronul și-a permis și-o mutare fantezistă, cu Oaidă, un mijlocaș central, de picior drept, fundaș stânga.

23 de minute pentru un șut cadrat

Și azi, roș-albaștrilor le-au trebuit nu mai puțin de 23 de minute pentru un prim șut pe poartă! Și acela, dintr-o "directă" (Florinel Coman). Însă cine a crezut că va fi semnalul deșteptării s-a înșelat amarnic.

Cu excepția lui Dennis Man, care a mai avut când în când câte-o sclipire, restul au mimat fotbalul. Fără idei, parcă și fără chef, deși aveau în față o trupă văduvită de mai mulți titulari, precum și de jucătorii împrumutați de la Gigi, Adrian Șut, suspendat, și Robert Ion, fără drept de joc.

Ce tupeu!

Iar cum se întâmplă adesea, când bați pasul pe loc, adversarul prinde tupeu. Și ce tupeu! Pe final de repriză, George Merloi și Cebotaru l-au întins bine de tot pe Bălgrădean, din corner, în timp ce Dobrescu și-a permis chiar o "transversală".

La așa simulacru de fotbal, Gigi Becali n-avea cum să nu ia foc. Și la pauză a comandat nu una, ci două schimbări. Afară cu Olaru și Oaidă, în joc Gnohere și Moruțan, pentru mai multă forță ofensivă.

Excepția Dennis Man

Dar mai bine n-a fost. N-ai fi zis că joacă o candidată la titlu contra penultimei clasate. Sau al 4-lea atac din Liga 1, 35 de reușite la ora partidei, împotriva celei mai slabe apărări (44 de goluri încasate).

Singurul care a mai reușit câte ceva notabil a fost Dennis Man. Dar numai cu el și atâtea mâini moarte e greu să ai pretenții la trei puncte. Chiar și împotriva uneia dintre cenușăresele campionatului.

Așadar, FCSB a ratat șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj la 3 puncte, după pasul greșit făcut de campioană în această rundă (0-0 cu Gaz Metan).

+7 FOTO

Etapa viitoare se joacă Derby de România, Dinamo - FCSB, duminică de la ora 20:00.

Penalty refuzat lui Tănase

La un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă, în final, balonul expediat de Florin Tănase l-a lovit în mână pe Albu. Căpitanul FCSB-ului a solicitat penalty, însă jucătorul Clinceniului avea mâna lângă corp și chiar a încercat s-o retragă în momentul contactului, motiv pentru "centralul" Iulian Dima să le refuze amfitrionilor lovitura de pedeapsă. Decizie corectă.

FCSB - Clinceni 0-0

Vezi AICI statisticile meciului

VIDEO cu cele mai importante faze ale meciului

2.150 de spectatoriau asistat la acest meci (cifră oficială)

FCSB (4-3-3): Bălgrădean - Crețu, Cristea, Planic, Soiledis - Oaidă, Filip, Olaru - Man, Tănase, Coman
REZERVE: Vlad, Nedelcu, Gnohere, Moruțan, Momcilovic, Vînă, Popa
ANTRENOR: Bogdan Vintilă

CLINCENI (4-1-4-1): Santos - Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu - Albu - Merloi, Cebotaru, Ilie, Buziuc - Moussa
REZERVE: Vâlceanu, Matei, Achim, Pîrvulescu, Popescu, Ventura, Vojtus
ANTRENOR: Ilie Poenaru

Stadion: „Arena Națională” (București)
Arbitru: Iulian Dima // Asistenți: Valentin Dumitru și Tunyogi Ferencz

vezi și:

VIITORUL - CRAIOVA 1-2, FOTO + VIDEO // Oltenii s-au impus în derby-ul rundei, după o revenire fantastică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (464)
189254898748309
Claude SH  •  11 Februarie 2020, 18:24

Bătălia pentru titlu e departe a fi încheiată. CFR are doua meciuri grele plus cele doua din Europa League. Chiar dacă e o echipa bine pregătită au toate șansele sa clacheze. Fcsb si Craiova, dar și Astra păstrează șanse importante, dar și ele pot da greș. Oricum acest campionat are toate șansele sa fie spectaculos cu 4 echipe implicate la titlu

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  11 Februarie 2020, 10:34

Daca nu-și revine Ovidiu Popescu mai repede pe care îl consider cel mai bun mijlocaș din campionatul românesc,nu știu ce o sa se întâmple cu Steaua Divina.Ala făcea jocurile la centrul terenului.

superstark
superstark  •  10 Februarie 2020, 23:47
Postat de hhannibal pe 10 Februarie 2020, 23:03

Incalzirea globala nu-i tot din vina noastra?:))) Scrie corect atunci...nu-ti inchipui ca scrii corect...sau exprima-te corect mai exact...

Deci, dupa intelectualii fcsbisti, romanul Ciocoii Vechi si Noi nu este o carte, ci mai multe carti =)))) Regula pluralului fcsbist. Bravo ma. Inconfundabili!

Vezi toate comentariile (464)
Comentează