FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACADEMICA CLINCENI 3-2

Avertisment pentru Chirilă după primul eșec în Liga 1 de la revenire: „Nu ştiu dacă oamenii din coducere vor avea multă răbdare cu el”

Ionuț Chirilă
Foto: GSP
Ionuț Chirilă Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 08:26 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 08:38

Ionuț Chirilă a pierdut primul meci de la revenirea în Liga 1, 2-3 împotriva celor de la FCSB.

Toate detaliile meciului FCSB - Academica Clinceni, AICI!

Lucian Goian, fost fotbalist la Dinamo și CFR, îl atenționează pe Chirilă că nu va avea postul asigurat pentru multă vreme dacă nu va produce rezultate la echipă.

„O revenire neaşteptată. Nu mă aşteptam, cred că revenirea a luat pe toată lumea prin surprindere. O să vedem în timp dacă s-a luat decizia corectă de către cei din club. Ionuţ e un tip carismatic, deştept, rămâne să vedem ce va face, cum se va descurca. 

Trebuie să aibă şi noroc, pentru că echipa este unde este. Echipa se află într-un moment dificil şi poate să cadă şi mai rău. Nu ştiu dacă oamenii din coducere vor avea multă răbdare cu el”, a declarat Lucian Goian la Look Sport.

Ilie Dumitrescu îl atenționează și el pe Chirilă

După ce, la finalul partidei Ionuț Chirilă a aruncat câteva săgeți către modul în care precedentul antrenor de la Clinceni, Ilie Poenaru, a gestionat echipa și de numărul puțin de puncte pe care Clinceni l-a obținut până acum, Ilie Dumitescu, aflat în studioul „DigiSport Special”, l-a taxat imediat pe Chirilă pentru săgețile trimise în direcția lui Ilie Poenaru.

„În multe momente Clinceniul a arătat bine, după câteva zile de antrenament cu Chirilă a avut și momente bune de joc. Este greu, nu va fi simplu pentru Chirilă, are nevoie de ceva timp. 

Un singur amendament: să nu vorbească despre antrenorul din trecut, Poenaru a făcut lucruri foarte bune acolo. A promovat echipa, a menținut-o în Liga 1, apoi a ajuns în play-off. A fost un proiect frumos și nu e normal să vorbim despre ce a fost înainte, ci să se concentreze pe ce are de făcut. Clinceni a arătat bine, felicitări”, a spus Dumitrescu.

Citește alte știri din Liga 1:

Ei l-au dezamăgit pe Edi Iordănescu: trei fotbaliști de nota 5 + cine s-a remarcat în FCSB - Clinceni 3-2

„Îl văd în Franța sau Italia!” » Încă un produs de export pentru Gigi Becali: „Poate juca în orice campionat bun din Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează