FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

FCSB - CLINCENI // Doar Peluza „cu Mustață” » Cum va arăta până la urmă galeria roș-albastră la Derby

Articol de - Publicat luni, 10 februarie 2020 09:00

FCSB - CLINCENI // Știrea despre revenirea galeriei vechi a Stelei alături de FCSB e reală doar parțial. Nu toți membrii Peluzei Nord sunt de acord să susțină echipa lui Gigi, așa că vor fi pe stadion, la Derby-ul cu Dinamo, doar suporterii fideli lui Gheorghe Mustață, liderul ultras apropiat de Becali și ieșit recent din pușcărie.

Simpatizanții FCSB s-au bucurat să audă că revine galeria veche a Stelei alături de echipa lor, doar că vestea aceasta surprinzătoare nu e adevărată pe de-a întregul. Vor fi pe Arena Națională, în etapa următoare, doar suporterii ultras fideli lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord apropiat de Gigi Becali.

Peluza Nord FCSB: „Steagul nu apare pe niciun stadion”

Fiindcă nu toți membrii galeriei sunt de acord cu revenirea în peluza FCSB, Peluza Nord a transmis, într-un comunicat, că însemnele grupului ultras nu vor apărea la meciurile pe care le dispută formația lui Becali: „Pentru moment, cea mai corectă decizie este ca steagul Peluza Nord să nu apară pe niciun stadion".

+12 FOTO

Chiar și așa, bazându-se doar pe „grupul Mustață", FCSB poate să alcătuiască o galerie normală în meciul cu Dinamo, să umple sectorul care le va fi rezervat roș-albaștrilor. În comunicat, Peluza Nord îi lasă pe steliști să aleagă dacă vor să-l urmeze pe Mustață alături de Becali sau vor să continue protestul: „Cei care au ales un nou drum îl vor urma, cei care doresc să se întoarcă sunt așteptați, la data de 16 februarie, la meciul cu Dinamo din deplasare, când peluza va deveni mai puternică alături de Mustață".

Clubul lui Becali a beneficiat în ultima vreme de suportul unei galerii nou-formate, alcătuită mai ales din tineri pe care pierderea numelui Steaua București nu i-a deranjat.

Peluza Nord anunțase că nu va continua de partea FCSB și nu va merge nici în liga a patra, lângă nou-formata CSA Steaua, echipa Ministerului Apărării. Ca urmare a proceselor pe care le-a câștigat Talpan împotriva lui Becali, doar Clubul Sportiv al Armatei mai are dreptul de a folosi denumirea Steaua București. În consecință, Becali și-a botezat societatea pe care funcționează formația lui SC FC FCSB SA.

Sudul rămâne cu CSA

Procesele Talpan-Becali i-au împărțit și pe steliștii moderați, și pe suporterii ultras. Peluza Nord a rămas neutră până acum, când o parte dintre membrii ei au anunțat că se vor întoarce la meciurile din Liga 1 de partea FCSB.

Facțiunea cealaltă, Peluza Sud, a îmbrățișat din start planul fondării noului club Steaua sub umbrela Ministerului Apărării Naționale. Fanii din „Sud" au forțat, chiar, reînființarea secției de fotbal la Clubul Sportiv al Armatei și au contribuit prin donații la bugetul echipei.

CSA Steaua se află la al treilea sezon în „D", după ce a ratat promovarea în doi ani la rând. Prima oară a pierdut în concurență cu Rapid, în al doilea an a fost învinsă surprinzător de Carmen București în play-off-ul ligii a patra și nu a mai ajuns să dispute barajul pentru progresul în „C".

VIDEO // Match Preview FCSB - Clinceni

FCSB - CLINCENI // ECHIPE PROBABILE

FCSB (4-3-3): 34. Bălgrădean - 2. V. Crețu, 3. I. Cristea, 17. Planici, 18. Soiledis - 27. Olaru, 26. Oaidă, 11. Moruțan - 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman
REZERVE: 99. A. Vlad, 6. Dr. Nedelcu, 8. L. Filip, 9. Gnohere, 15. Momcilovici, 20. Vână, 88. Ad. Popa
ABSENȚI: Ov. Popescu (accidentat)
ANTRENOR: Bogdan Vintilă

CLINCENI (4-2-3-1): 1. Vâlceanu - 14. G. Matei, 23. A. Răuță, 19. Albu, 21. Dobrescu - 30. Ventura, 37. Cebotaru - 25. Merloi, 17. Deretti, 9. Buziuc - 77. Vojtus
REZERVE: 82. Ureche, 3. Fl. Achim, 7. Horj, 11. A. Popescu, 15. Chatziterzoglou, 22. P. Pârvulescu, 99. B. Ilie
ABSENȚI: Șut, Patriche (suspendați), R. Ion (fără drept de joc)
ANTRENOR: Ilie Poenaru

vezi și:

VIITORUL - CRAIOVA 1-2 // Gică Hagi: „E inadmisibil! Ne-au lipsit curajul și responsabilitatea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (99)
163253500722316
Emanoil Radu  •  10 Februarie 2020, 19:45

"Prietenii" Domnului Talpan si proiectul dumnealui păgubos va avea nevoie după estimarea mea ,de vreo 10-15 ani, pentru a vedea un derby CSA Steaua Dinamo ! Bineinteles daca va mai exista Dinamo ! Cel puțin in formatul actual OT Negoita ! Asa ca mai e mult până departe !!

108022913946097
Traian Pavelescu  •  10 Februarie 2020, 14:35
Postat de catalynn pe 10 Februarie 2020, 14:07

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

514091889218839
Mihai Buzea  •  10 Februarie 2020, 14:23
Postat de alex_1973 pe 10 Februarie 2020, 10:57

Voi nu sunteti stelisti adevarati fecesebistilor.sunteti doar niste suporteri de rezultat.Normal ca nu va intereseaza cum se numeste echipa voastra atata timp cat Gigi este sponsor.

Ala care iti raspunde este un *** de dinamovist ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează