FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-2

Cornel Dinu, vehement după FCSB - Clinceni: „Domnilor, ați fost jalnici! Finalul a fost apoteotic”

Florin Tănase, criticat de Cornel Dinu // FOTO:facebook.com/FCSBOfficial
Florin Tănase, criticat de Cornel Dinu // FOTO:facebook.com/FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 07:04 / Actualizat marti, 11 mai 2021 11:10

FCSB a ratat șansa de a redeveni lider în play-off-ul Ligii 1, după ce a remizat pe teren propriu, 2-2 cu Academica Clinceni.

La finalul partidei, Cornel Dinu a fost extrem de vehement la adresa jucătorilor lui Toni Petrea. Mai întâi, „Procurorul” s-a luat de mijlocașul Darius Olaru, care în minutul 28 a trimis peste poartă, cu capul, din 6 metri, iar ulterior i-a taxat pe Florin Tănase, Olimpiu Moruțan sau Octavian Popescu.

Cornel Dinu, critici către jucătorii de la FCSB:

„Luaţi-l şi pupaţi-l pe Olaru, în continuare! Cum dă el de acolo peste poartă... Ăsta e fondul discuției! N-ai cum să dai peste poartă de acolo! N-aţi fost în stare să marcaţi! Este dramatic! Domnilor Tănase, Popescu, Moruţan, aţi fost jalnici! N-aţi reuşit să băgaţi mingea în poartă. 

Finalul a fost apoteotic. La ultima fază, Oaidă nu reușește să pună mingea în poartă! Inconstanța acestor jucători, aşa zise mari valori ale fotbalului nostru, nu mă convinge că vor ajunge nişte valori”, a spus Cornel Dinu”, a spus Dinu la TV Telekom Sport.

Păcat că ne-am încurcat în această seară, să-i vedem pe domnii care vorbeau pe la televizor că era Clinceniul echipa noastră, iar Sepsi a CFR-ului... numai prostii se zic la noi. Sunt foarte importante aceste puncte, am fi trecut pe primul loc cu ele, iar CFR are deplasare grea la Craiova. Bine, sunt la fel de importante cum erau și cele din meciul cu CFR, când am fost egalați în ultimul minut. Mai avem 3 meciuri pe care le putem câștiga cu lejeritate
- Florin Tănase, căpitan FCSB

VIDEO Dragomir spune că FCSB a avut gol valabil cu Clinceni, în prelungiri: „Mâna e la jumătate de metru în spatele liniei”

Citește mai multe știri despre FCSB – Clinceni 2-2: 

CFR Cluj și FCSB, despărțite de 1 punct » Toate scenariile posibile

Toni Petrea, ironizat în direct de Radu Naum » Discursul antrenorului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  11 Mai 2021, 11:41

Cum adica jalnici? Nea ghighi a zis ca ii da pe fiecare cu 20 milioane euro/bucata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează