FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

FCSB - CONCORDIA CHIAJNA // Jenant! Echipa lui Dică, părăsită din nou de fani » Câți spectatori au asistat la partida de la Voluntari + i-au cerut demisia antrenorului!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 21:06

FCSB a fost învinsă de Concordia Chiajna, 0-1, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii 1. Puținii fani prezenți la meci au izbucnit la finalul meciului și i-au cerut demisia lui Nicolae Dică. 

Pentru al treilea meci consecutiv, FCSB a fost  nevoită să joace în "exil", la Voluntari, pe stadionul "Anghel Iordănescu". Echipa finanțată de Gigi Becali a părăsit Arena Națională din cauza costurilor mari de închiriere a celui mai mare stadion al țării.

Conform fotoreporterului GSP.ro prezent în această seară la Voluntari, aproximativ 800 de spectatori au fost prezenți la meci. O asistență jenantă pentru echipa care se laudă că adună cea mai numeroasă masă de suporteri din România. La finalul partidei, puținii fani prezenți la stadion i-au solicitat demisia lui Nicolae Dică!

Jucătorii lui Dică au rămas și fără susținerea Peluzei Roș-Albastre, singurul nucleu de ultrași care mai era alături de echipa finanțată de Gigi Becali. Entitatea a anunțat recent că va boicota orice meci disputat la Voluntari. 

De unde a început totul? 

Scăderea graduală a numărului de suporteri la meciurile FCSB-ului a pornit după scandalul izbuncit între CSA și Gigi Becali. Echipa latifundiarului a pierdut dreptul de a folosi numele "Steaua" și, pe deasupra, a primit interzis în Ghencea, arena cu care se identifică orice stelist. 

Singurele situații în care roș-albaștrii au mai jucat cu tribunele pline s-au petrecut în meciurile cu miză din Europa sau la derby-urile cu Dinamo, o altă echipă de tradiție care e părăsită de suporteri la meciurile de pe teren propriu. 

Vezi și: FOTO + VIDEO Neputință roș-albastră » FCSB a jucat execrabil și a pierdut pe teren propriu cu Chiajna, 0-1

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
fibra
fibra  •  08 Octombrie 2018, 13:49

Cum sa te uiti la un campionat inutil,cu un nivel de campionat orasenesc din anii '80,cand veneau 2-3000 de spectatori pe terenuri cu tribune de lemn cu banci in care abia incapeau?

rjka
rjka  •  08 Octombrie 2018, 11:11

Pai suporteri astia de rezultat au Parasit echipa la greu, pana acum al laudau pe dica , acum sau intors impotriva lui de cand esti becaliot canti cum dirijeaza gigi singurul care este vinovat e doar gigi ,dica e vinovat ca acceptat sa-si bata joc unu ca gigi de el ,iar despre becalioti ce sa zicem iei au fost din todeauna suporteri de rezultat ai mai acuzau pe cei de la peluza sud ca sunt tradatori , samantarilor fotbalul fara gigi si fara voi ar fi mai curat , voi nu intelegeti fenomenul si nu o sa-l intelegeti vreodata , spargeti seminte si faceti poze doar atat stiti.

sexilian
sexilian  •  08 Octombrie 2018, 07:03

si astia opt sute au fost numarati de cucoana aia care sta prost cu socoteala?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close