FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO „It's Budi time!” » „Vrăjitorul” Budescu a înscris dintr-o poziție imposibilă la antrenamentul de azi al FCSB-ului

Constantin Budescu / Captură FCSB
Constantin Budescu / Captură FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 18:40 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 20:07

Constantin Budescu (32 de ani) a făcut spectacol la antrenamentul de astăzi al FCSB-ului. „Vrăjitorul” lui Edi Iordănescu a înscris iarăși din poziții imposibile, exact cum o făcea și la Astra în urmă cu câțiva ani.

Roș-albaștrii sunt mândri peste măsură cu realizările pe care Budescu le are la antrenamente. Astăzi, pe pagina de Facebook a vicecampioanei a fost publicat un scurt videoclip cu „bijuteriile” pe care fotbalistul le-a reușit la baza din Berceni.

După ce a trimis o lovitură liberă directă în vinclu, Budescu a trecut la nivelul următor. A înscris din afara terenului, mai exact din apropierea unei biserici. „It's Budi time”, au scris cei de la FCSB pe rețelele de socializare.

Constantin Budescu, întrebat de ce e rezervă la FCSB: „Nu ştiu ce e cu mine”

Constantin Budescu s-a întors de o lună la FCSB, dar încă nu e titular în echipa lui Edi Iordănescu. Recent, „Budi” a fost întrebat despre motivele pentru care nu prinde primul „11” al roș-albaștrilor.

Nu ştiu ce e cu mine, dar nu mă simt rău deloc (n.r. întrebat despre faptul că nu e titular), mă simt foarte bine. Depinde de meci, de echipa pe care o întâlnim. Antrenorul decide cine joacă şi cine nu. Este mai puţin important dacă sunt titular, important este să-mi ajut echipa să câştige puncte. Avem un singur obiectiv, acela de a câştiga campionatul şi să facem o echipă puternică pentru a ajunge din nou în grupe, în Europa”, a declarat Budescu potrivit Telekom Sport.

Constantin Budescu, propus lui Rădoi

Constantin Budescu (32 de ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB, e văzut o soluție pentru națională de către Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

„Nu pot să dau eu soluții la echipa națională, le dă Mirel, dar Budescu, prin valoare, îi dă posibilitatea lui Mirel să-l cheme. Are valoare. Mirel decide, el știe ce și cum. Budescu este un jucător de valoare, dar evaluarea momentului o face selecționerul. 

Mirel va convoca jucători de care chiar are nevoie. Cred că s-a cam definitivat așa un nucleu. Au fost foarte mulți jucători în ultima vreme, dar acum are un nucleu format, o echipă care are stabilitate. Mai sunt implanturi, e normal, dar ultimele trei meciuri ne dau speranțe”, a declarat Stoichiță pentru AS.ro.

Citește și alte știri despre FCSB:

3 fotbaliști de la FCSB depistați pozitiv cu COVID-19

Edi Iordănescu, atacat dur în direct: „E complet rupt de realitate, niciun progres!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cky33
cky33  •  06 Octombrie 2021, 12:27

Eu nu cred ca ar prinde lotul la nici un club din top 4 campionate din Europa sau la echipe de primavara europeana de Europa League. Ca potential maxim il vad la o echipa de liga a 2-a spaniola, prima liga portugheza, MLS sau Qatar Stars League. Pentru echipa natioanala (este valabil si pentru Maxim si Alibec care din fericire pot juca numar 9), ne permitem un singur jucator care nu are legatura cu faza defensiva. Budescu nu alearga suficient in spatiile lasate libere, paseaza lent si mereu lateral sau inapoi, din punctul meu de vedere ocupa un loc degeaba si la FCSB si posibil la nationala daca e chemat. Este genul de mijlocas ofensiv din perioada vechiului 4-4-2 cand aveai extreme cu sarcini defensive si puteai sa le dai mingea la 2 atacanti in fata. Acele vremuri au trecut.

780708698710213
Razvan Claudiu  •  06 Octombrie 2021, 09:54
Postat de freddy pe 06 Octombrie 2021, 07:37

Nimeni nu contesta faptul ca e fotbalist. E cu siguranta in top 3 in Romania. Dar la Steaua nu prea a adus mare lucru. E dator. Sa se distreze cat vrea el cu scamatorii dar in meciuri sa produca. E un castig ca il avem dar ne dorim sa vedem ca produce pentru echipa nu la pariuri pe bere.... Asta e tot.

Uite ca eu iti spun ca nu e fotbalist. Este un fel de lautar. Virtoz al mingii si atat. Fotbalist inseamna altceva. Sunt acei jucatori care realizeza ceva in cariera lor.

freddy
freddy  •  06 Octombrie 2021, 07:37
Postat de csa.regal.2017 pe 05 Octombrie 2021, 21:38

Dacă nu îl schimba Becali la pauza in meciul cu Iași luam campionatul. Uneori mai este nevoie si de un fotbalist, nu doar de jucatori.

Nimeni nu contesta faptul ca e fotbalist. E cu siguranta in top 3 in Romania. Dar la Steaua nu prea a adus mare lucru. E dator. Sa se distreze cat vrea el cu scamatorii dar in meciuri sa produca. E un castig ca il avem dar ne dorim sa vedem ca produce pentru echipa nu la pariuri pe bere.... Asta e tot.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close