FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

3 fotbaliști de la FCSB depistați pozitiv cu COVID-19

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 09:02 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 09:34

FCSB și-a reluat luni antrenamentele, după două zile libere, iar echipa roș-albastră a primit o veste proastă.

Antrenorul Edward Iordănescu a apelat la mai mulți juniori pentru a suplini absențele jucătorilor plecați la echipele naționale, iar unii dintre aceștia au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Trei cazuri de COVID-19 la FCSB

Astfel, portarii Toma Niga, Răzvan Udrea, împrumutat la Unirea Constanța, dar care s-a antrenat în ultimele zile cu prima echipă de la FCSB, și fundașul David Petruț au avut teste pozitive, potrivit sport.ro. Informația a fost confirmată pentru GSP.ro de surse autorizate din cadrul clubului. 

Cei trei jucători au fost izolați, urmând să se vadă dacă și alți jucători s-au îmbolnăvit de coronavirus după ce s-au antrenat alături de cei trei.

3 fotbaliști de la FCSB depistați pozitiv cu COVID-19
David Petruț, ultimul de la stânga la dreapta, apare în ultima postare de pe Facbook a celor de la FCSB, care anunțau că acesta s-a antrenat cu prima echipă

Probleme de lot pentru FCSB

În acest moment, Edi Iordănescu are mai multe probleme de lot la FCSB. Pe lângă accidentările lui Florinel Coman și Florin Tănase, antrenorul roș-albaștrilor nu-i are la antrenamente nici pe Ionuț Panțâru, Sorin Șerban și Octavian Popescu. 

Edi Iordănescu, despre relația cu Gigi Becali

Între Edi Iordănescu și Gigi Becali ar fi existat un moment tensionat în ultimele zile. Finanțatorul ar fi cerut un fotbal mai spectaculos din partea echipei sale. Antrenorul celor de la FCSB a comentat în premieră informațiile. 

„Nu pot discuta despre așa ceva. Dacă neg, înseamnă că nu fac altceva decât să sprijin astfel de știri. Cu patronul pot să discut mereu. Nu trebuie să fiu mereu pe aceeași lungime de undă. E patronul clubului, el plătește, e noral să discutăm. Avem mereu dialog, cu el, cu MM. 

De ce am venit, ca să am de unde să plec? Dacă va veni un moment în care nu voi mai decide eu lucrurile, atunci ne vom așeza să discutăm. Până atunci, eu mă ocup de fotbal”, a comentat Edi Iordănescu după victoria cu Chindia, 1-0.

VIDEO Valentin Gheorghe, după succesul în fața Chindiei: „Ne-am făcut vacanța frumoasă!”

Citește și: 

Arbitrii s-au pus în slujba FCSB-ului! Cum au ajutat-o să urce în clasament

Edward Iordănescu, plângăciosul Ligii 1 » De când a venit la FCSB a fost mereu nemulțumit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
mehighms
mehighms  •  05 Octombrie 2021, 17:58

Astfel, portarii Toma Niga, Răzvan Udrea, împrumutat la Unirea Constanța. la noi la gps portari e imprumutat?

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  05 Octombrie 2021, 15:51
Postat de sibelius pe 05 Octombrie 2021, 12:31

Daca te ajuta memoria iti aminteai ca multi dintre ceilalti facusera deja COVID acum un an. DACA.

Dupa 6 luni scade imunitatea, mai ales cand e vorba de alta tulpina samd. De-aia si certificatul verde se da doar alora care au mai putin de 180 de zile de la trecerea prin boala. Dar na, tu postacesti la norma, ce mai conteaza adevarul...

sibelius
sibelius  •  05 Octombrie 2021, 12:31
Postat de cornelconasu pe 05 Octombrie 2021, 11:35

Ce să vezi, au fost depistați niște jucători care oricum nu au treabă cu echipa și intr-o perioadă ... de pauză !!! Minciunile tip fcsb !!!!

Daca te ajuta memoria iti aminteai ca multi dintre ceilalti facusera deja COVID acum un an. DACA.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close