FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Contestat pentru munca de la FCSB, Nicolae Dică iese la atac: „Văd că jucătorii nu mai fac asta acum”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 20:01

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a lăudat astăzi exprimarea jucătorilor din mandatul lui Mihai Teja, aruncând săgeți către antrenamentele făcute în perioada lui Nicolae Dică. Contestat, „Nick” s-a apărat în această seară. 

„În momentul în care joci din 3 în 3 zile, cel mai bine e să recuperezi jucătorii și să faci antrenamente de o oră. Când joci la o săptămână diferență, trebuie să setezi un alt tip de antrenamente. Fiecare antrenor are filosofia lui, eu așa gândesc. Noi lucram cu GPS și acolo îți arată timpul de antrenament. Îmi aduc aminte că, în pregătire, jucătorii se plângeau că sunt antrenamentele tari, văd că acum nu mai sunt așa tari.

FCSB a jucat bine, a luat 4 puncte în 2019. Au jucat foarte bine cu Hermannstadt și le doresc doar lucruri bune. Mă bucur pentru jucători și pentru antrenorul lor, le urez baftă”, a declarat Nicolae Dică, la TV Digi Sport. 

„Jucătorii erau statici. Uitați-vă la poziția lui Tănase. Cu Hermannstadt am jucat un fel de 4-3-3, pentru că Tănase e mult mai în spate. Se plimbă, se mișcă jucătorii pe teren. E doar zece la sută din ce vrea Teja. O să vedeți. 

Tănase mi-a zis înainte se sufoca. Acum oamenii spun altceva. L-am sunat pe Tănase și acum. A spus: «N-ai cum să ne mai critici, nea Gigi. Acum putem alerga. Înainte ne sufocam. Acum toată lumea se mișcă, avem soluții». Toți zic că se simt mai puternici”
Gigi Becali, azi

Vezi și: Florin Tănase „și-a turnat” antrenorii la Gigi Becali: „N-ai cum să ne mai critici. Înainte ne sufocam!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Februarie 2019, 11:35

Dica nu intelege ca nu esti antrenor atunci cand antrenezi "dupa notite"! Chiar din cuvintele lui reiese faptul ca la FCSB nu a fost respectat nici ca om si nici ca antrenor. O sa mai treaca mult timp pana cand Dica va reusi sa obtina un contract cu o echipa de Liga a II-a. Astazi "bazaie" pe la mai multe televiziuni, sperand sa fie cat mai "vizibil". Numai ca nimeni nu va avea curajul sa-i dea sa antreneze o echipa.

bratia2003
bratia2003  •  14 Februarie 2019, 09:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  14 Februarie 2019, 08:14

Cu tot respectul Dica a sarit multe etape cand a acceptat sa antreneze Steaua!!!!!!Si Hagi cand a fost pus la nationala!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează