FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase „și-a turnat” antrenorii la Gigi Becali: „N-ai cum să ne mai critici. Înainte ne sufocam!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 18:13

Gigi Becali e încântat de modul în care jucătorii de la FCSB reacționează la antrenamentele lui Mihai Teja. 

  • 4 puncte a obținut FCSB din două meciuri sub comanda lui Mihai Teja, egal cu Dunărea Călărași, scor 1-1, și victorie contra lui Hermannstadt, scor 3-0.

„Nu îi fac eu echipa lui Teja. Poate s-a întâmplat să schimbe jucătorii pe care i-am criticat eu, dar nu îi fac echipa. Uite, Bălgrădean a rămas în poartă. Nu fac eu așa ceva. Îl am pe Teja care vă contrazice. O să bată 3-0, 4-0 și vă convinge. Pe el nu îl interesează ce spune presa. El știe că trebuie să se antreneze și că orice atacant sau mijlocaș care intră trebuie să fie antrenat în filosofia lui.

Ei erau statici. Uitați-vă la poziția lui Tănase. Cu Hermannstadt am jucat un fel de 4-3-3, pentru că Tănase e mult mai în spate. Se plimbă, se mișcă jucătorii pe teren. E doar zece la sută din ce vrea Teja. O să vedeți. 

Tănase mi-a zis înainte se sufoca. Acum oamenii spun altceva. L-am sunat pe Tănase și acum. A spus: «N-ai cum să ne mai critici, nea Gigi. Acum putem alerga. Înainte ne sufocam. Acum toată lumea se mișcă, avem soluții». Toți zic că se simt mai puternici”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

Pintilii a spus metaforic că nu înțelege. S-a referit la faptul că Teja cere un fotbal de clasă și că e atât de bun antrenorul, încât ei nu au avut un asemenea tehnician până acum”
Gigi Becali

Vezi și: 

UPDATE // EXCLUSIV Document OFICIAL: FCSB vrea să scape ACUM de Nedelcu! Becali s-a răzgândit și confirmă informațiile GSP.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează