FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Panțîru a dezvăluit cel mai greu moment din carieră: „Am plâns 10 minute, horror!”

Ionuţ Panţîru (25 de ani, fundaș stânga) mai are de așteptat până să revină în echipa FCSB-ului.
Ionuţ Panţîru (25 de ani, fundaș stânga) mai are de așteptat până să revină în echipa FCSB-ului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 19:29 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 19:47

Ionuţ Panţîru (25 de ani, fundaș stânga) mai are de așteptat până să revină în echipa FCSB-ului. Accidentat anul trecut, involuntar, de colegul Adrian Șut, fostul jucător de la Poli Iași a declarat prin ce trece un fotbalist aflat de 10 luni pe bară. Panțîru a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului.

E o perioadă foarte grea, nu mă așteptam să fie atât de grea. Mă simt foarte încărcat. Nu am avut niciun fel de operație până acum. Am trecut prin antrenamente foarte grele, zilnic. În momentul accidentării, n-am simțit că e grav. 

Când m-a lovit (n.r. - Șut), am crezut că e o lovitură oarbă. Am încercat să continui, dar am simțit că nu mai pot să alerg, m-am pus jos și am cerut schimbare. A fost foarte grav”, a declarat Panțîru pentru FCSB TV.

Rezervă la FCSB, titular în Liga 1? „Îl punem pe picioare imediat!” » Ofertă pentru Becali
FCSB
Rezervă la FCSB, titular în Liga 1? „Îl punem pe picioare imediat!” » Ofertă pentru Becali

Ionuț Panțîru, fundaș FCSB: „Am plâns 10 minute când mi-a spus medicul verdictul”

Cum a primit vestea Ionuț? „Nu aș vrea să-mi aduc aminte de acel moment. A doua zi după RMN, am fost în cabina medicului. După ce mi-a dat vestea, am plâns 10 minute. Horror a fost!”.

A fost ciudat să mă accidentez după un contact cu Șut. Fiind colegul meu de echipă, amândoi am încercat să recuperăm mingea și așa a fost să fie. El m-a lovit, asta e situația. Și dacă mă lovea altcineva, tot trebuia să mă operez. Vorbim mereu, avem o relație bună. Și-a cerut scuze atât de des încât la un moment dat i-am spus să se oprească :)
Ionuț Panțîru, fundaș stânga FCSB

Ionuț Panțîru de la FCSB, aproape un an pe tușă

Panțîru ar trebui să fie apt de joc spre finalul actualului campionat, în contextul în care Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat că fostul jucător de la Poli Iași se va pregăti cu echipa abia peste două luni.

„Panţîru mai are cam două luni până va face antrenamente cu echipa. Mai poate juca, doar că a fost nevoie de încă o intervenţie chirurgicală, pentru că a avut o accidentare ciudată”, a declarat MM.

Ultimul meci jucat de Panțîru a avut loc pe 25 aprilie 2021. Atunci, apărătorul de bandă ieșea după 32 de minute de pe teren cu Sepsi OSK, în meciul de play-off câștigat de covăsneni cu 2-1. El a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, care i-a pus cariera în pericol.

Panțîru a început să resimtă dureri din minutul 20, când Adrian Șut, care voia să-l deposedeze prin alunecare pe Golofca, l-a „secerat” din greșeală pe colegul său din flancul stâng al defensivei.

Panțîru a încercat să continue partida, însă nu a mai putut. A acuzat dureri în zona genunchiului și a fost înlocuit cu Risto Radunovic.

Jucătorul lui FCSB a mers în Italia pentru operație. La aproximativ 6 luni de la acel moment, Panțîru a avut nevoie de o altă intervenție chirurgicală.

FCSB. Roș-albaștrii au avut parte de primul antrenament pe zăpadă din iarna aceasta

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce se întâmplă cu Florin Tănase după ratarea transferului: „Are un statut special”

De luni, FCSB se închide în bază » Ce îi așteaptă pe jucătorii lui Toni Petrea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează