FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu ironizează o decizie a celor de la FCSB: „Nu înţeleg cum au hotărât asta! Doar dacă a fost lună plină sau deochi”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 15:54 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 16:18

Cornel Dinu a analizat decizia lui Gigi Becali de a-l aduce pe atacantul Alexandru Buziuc (21 de ani) la FCSB.

Fostul antrenor al lui Dinamo s-a declarat surprins de transferul fostului atacant de la Clinceni, despre care spune că nu are valoare de FCSB.

„Nu înţeleg cum poţi să ajungi la maniera de a-l aduce şi am spus asta de la început. Îmi aduc aminte de Buziuc, care a avut o perioadă când s-a descurcat la Gaz Metan. 

Doar aşa, dacă a fost o lună plină sau deochi unde se iau deciziile de a-l aduce la Steaua. Face parte din categoria foarte interesantă de atacanţi care nu ajung la finalizare", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport

Prețul umilinței la FCSB! Cu cât plătește Gigi Becali un jucător pentru a fi la discreția lui

Cornel Dinu: „Schimbările de la FCSB sunt șocante”

„Procurorul” a vorbit și despre schimbările care se fac la FCSB în timpul meciurilor, comentând și decizia de a-l schimba pe Buziuc la doar 30 de minute după ce a intrat, în meciul contra Chinidie.

„Şocul îl reprezintă din nou schimbările pe care le face FCSB. Schimbările pe care le face FCSB sunt şocante în sensul că cel mai surprinzător. Nu e surprinzător, pentru că îmi dau seama unde trăiesc şi cine judecă. E situaţia lui Buziuc, care intră şi joacă 33 minute, și situația lui Vukusic, croatul ăsta care nu se ştie ce caută aici”, a adăugat Dinu.

VIDEO FCSB, afectată de plecarea lui Dennis Man: „Era golgeterul campionatului, un jucător important”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, ironizată de un câștigător al Cupei Campionilor Europeni: „Are o obiective extraordinare, să nu promoveze CSA Steaua”

Basarab Panduru, necruțător cu FCSB: „Cum se poate nenoroci o echipă în halul ăsta?! Are cel mai urât fotbal. Nu o mai recunosc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  24 Februarie 2021, 22:09

Toți au defecte, fac blaturi, sunt proști, numa' rinamo și dinu sunt adevărați.

ali.bec
ali.bec  •  24 Februarie 2021, 20:49

Dinu greșește din mai multe puncte: 1) aici e vorba de FîCîSîBî. 2)Gigi nu greșește. E foarte înțelept și e foarte bine ce face.

doar..titi
doar..titi  •  24 Februarie 2021, 20:23
Postat de Gabi Simon pe 24 Februarie 2021, 17:36

Nu stiu de ce Dl Dinu se complica cu a da declaratii si indicatii la anumite persoane inculte in ceea ce priveste fotbalul care se afla la frupa lui ***. Acolo toata legea transferurilor a tacticii de joc o face Mafalda. O sa mai stea acolo pe locul 1-2 pina se intra in playooff ,apoi au sa le duca dorul primelor 2 locuri. Va spun garantat ca sezonul asta bataia la titlu se va da intre Craiova, CFR, si Sepsi Sf, Ghe, o sa vedem cu totii la rimpul respectiv ca asa va di si nu am sa ma insel.

dap ...ca de ''cult '' ce esti ai scris ''frupa'' in loc de trupa , ''di'' in loc de fi ...si ca o regula inaintea lui si NU SE PUNE VIRGULA !!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează