FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

FCSB. Cornel Dinu îl face praf pe MM Stoica: „Aduce mai mult cu zgomotul oiţelor patronului!”

Cornel Dinu, 72 de ani, legendă a clubului Dinamo, a vorbit în termeni duri despre Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv al lui FCSB, în contextul celor 4 schimbări făcute de roș-albaștri în meciul cu Poli Iași (2-5).
Cornel Dinu, 72 de ani, legendă a clubului Dinamo, a vorbit în termeni duri despre Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv al lui FCSB, în contextul celor 4 schimbări făcute de roș-albaștri în meciul cu Poli Iași (2-5).

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 10:47 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 11:36

Cornel Dinu, 72 de ani, legendă a clubului Dinamo, a vorbit în termeni duri despre Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv al lui FCSB, în contextul celor 4 schimbări făcute de roș-albaștri în prima repriză a meciului cu Poli Iași (2-5).

  • CONTEXT: După ce Andrei Cristea a înscris golul de 3-1 pentru Poli Iași, Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a putut fi observat pe imaginile TV vorbind în tribună la telefon. Posibil cu cineva din staff, de pe banca tehnică, pentru că imediat după, 4 jucători de pe banca roș-albaștrilor au ieșit la încălzire, iar apoi au fost introduși pe teren;
  • „Așa, și? Și care e problema? Sigur, deciziile se iau consultând patronul, altfel nu funcționează niciun club... Știm cu toții ce se întâmplă pe la toate echipele. La noi nu există autonomie pentru antrenori, așa cum e în Premier League, unde antrenorul își alege jucătorii”, a spus MM a două zi după meci.

Cornel Dinu, despre MM Stoica: „Are puține în comun cu performanța fotbalistică”

„Evit să mai mai interpretez nişte interjecţii onomatopeice ale unuia care are foarte puţine în comun cu performanţa fotbalistică, care de fapt a profitat de fotbal. Şi care are un renume care aduce mai mult cu zgomotul oiţelor patronului atunci când se plimbă pe dealul din spate de la Voluntari când joacă echipa lui Pandele. 

Este mai mult decât desuetă afirmaţia lui, nu asta e România, nu este normal ce se întâmplă la FCSB! Nu numai prin prisma schimbării şocante a patru jucători, unică în istoria echipelor lovite de COVID, în mapamond. Încercăm să gândim logic. Istrate a marcat un gol foarte frumos, e adevărat, pe o ieşire destul de imprudentă a portarului de la Iaşi. Ce vină are copilul ăla să-l scoţi în minutul 2?”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Palmaresul FCSB cu Mihai Stoica în conducere

  • 4 titluri de campion
  • 1 Cupa României
  • 2 Supercupe ale României
  • 1 Cupa Ligii
  • semifinală de Cupa UEFA (2006)
  • 4 prezențe în grupele Champions League
  • 5 calificări în primăvara europeană

VIDEO Toate detaliile înaintea derby-ului FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

Astra a primit o ofertă de ultimă oră pentru Denis Alibec! Singura condiție pentru ca transferul să se facă ACUM

Dinamo - UTA 0-1. Cornel Dinu, despre jucătorii „câinilor”: „Am niște informații. S-ar putea să deranjez”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1621414144804093
George Dobrescu  •  29 Septembrie 2020, 14:29

Se vede experienta maestrului nu degeaba ia turnat în pahar lui Fănuș Neagu A mai turnat si .la alți sau mai bine spus doar a turnat la alți

100550221766435
Titi Suru  •  29 Septembrie 2020, 14:19

ca de obicei .. nelipsitele can-canuri mioritice de doi bani ... in care pana si maestru dinu a intrat.... desi recunosc .. ii apreciez mai mult stiinta si indubitabila experienta in ale fotbalului .. fata de partea mondena !!astfel , la stinta si experienta lui .. nea'cornel cu siguranta isi da seama ca noi nu cu dinamo ne luptam , dar ofera un respiro spaniolilor ... bagand batul prin gard ...si agitand spiritele ... pana la urma '' scopul scuza mijloacele ''... da problema ramane...!!

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  29 Septembrie 2020, 14:12

Asteptam cu nerabdare replica manelisto-mistocareasca, din ,,putul gandirii lui,,, a ***? Pe Facebook nu a mai scris nimic? InStat-ul FC5B de duminica sau de aseara a lui Dinamo? Vine 3 oct...MM-lusa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează