FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Cornel Dinu, ironii pentru un jucător de la FCSB: „E un tip de mare perspectivă intelectuală”

Cornel Dinu +2   FOTO
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 17:31 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 18:25

Cornel Dinu (72 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, nu l-a iertat pe Ovidiu Popescu (26 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, cel care a produs daune pe arena din Ștefan cel Mare după derby-ul de acum două zile (0-1). 

Conform spuselor lui Mister, Ovidiu Popescu ar fi obținut doar șase puncte la examenul teoretic pentru obținerea permisului auto. Legenda lui Dinamo l-a taxat pe fotbalistul FCSB-ului în direct la TV Telekom Sport:

„E un tip de perspectivă intelectuală. M-a sunat cineva dintr-o zonă de unde este şi el şi mi-a explicat că, în momentul când a dat examen pentru permisul de conducere, a făcut şase puncte. Șase puncte la permisul de conducere, deci băiatul stă foarte bine intelectual”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Pentru a trece "sala" (examenul teoretic) și a fi programat la "traseu" (examenul practic), un candidat trebuie să răspundă corect la minimum 22 de întrebări dintre cele 26 primite. Așadar, Ovidiu Popescu a răspuns corect la șase dintre primele 11 întrebări la care a avut dreptul să răspundă, răspunzând greșit la alte cinci. Cea de-a șasea greșeală e sinonimă cu ieșirea automată din examen. 

Ovidiu Popescu a făcut pagube în Ștefan cel Mare

Ovidiu Popescu (26 de ani) a oferit un moment comic la final, în drumul spre vestiare, imediat după Dinamo - FCSB 0-1. 

În drumul spre vestiare, la intrarea în tunel, Ovidiu Popescu a sărbătorit cu exces de zel. A lovit cu palmele și a rupt placajul de deasupra, pe care era inscripționat numele rivalei, „FC Dinamo București 1948”.

VIDEO Mihai Stoichiță despre Dinamo - FCSB, 0-1: „Un derby urât!”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV O nouă afacere pe axa FC Botoșani - FCSB » Gigi Becali: „A semnat băiatul, gata”

Povestea lui Octavian Popescu, puștiul sfios din satul Nucet, spusă de primul lui președinte: cine l-a ochit, cât a costat, dorul de casă, procesul intentat FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
doar..titi
doar..titi  •  06 Februarie 2021, 13:51

ei , lasa bre ..''nea cornele'' ..ca doar la fotbal , nu se rezolva integrale curbilinii!!ori tu crezi ca messi e vreun einstein ...vorba aia ..acolo minte nu se cere ...

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  06 Februarie 2021, 03:11

Cu ce se lauda Dinamo.? Cu Dinu, mare revoluționar cu diploma și cu stat de plata, asta de 31 ani ii un *** care tromboneste fraieri sa le ia banii, manca și bea pe banii altora pe unde merge prin tara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelcc
cornelcc  •  05 Februarie 2021, 22:31
Postat de iosif_2021 pe 05 Februarie 2021, 18:14

Ce placaj e ăla care se rupe când dai puțin cu palma peste el? =)))) Era putred pe dedesubt, mâncat de mucegai, altfel nu se explică.

La fel ca si echipa al carei nume era scris pe respectivul carton!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează