FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Cornel Dinu știe cine e în spatele rezultatelor obținute de roș-albaștri: „100% e mâna lor!”

Cornel Dinu, 72 de ani, consideră că Toni Petrea (antrenor) și Thomas Neubert (preparator fizic) sunt „reponsabilii” pentru rezultatele excelente obținute în acest start de sezon de către FCSB. +28   FOTO
Cornel Dinu, 72 de ani, consideră că Toni Petrea (antrenor) și Thomas Neubert (preparator fizic) sunt „reponsabilii” pentru rezultatele excelente obținute în acest start de sezon de către FCSB.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 21:10 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 19:55

Cornel Dinu, 72 de ani, consideră că Toni Petrea (antrenor) și Thomas Neubert (preparator fizic) sunt „reponsabilii” pentru rezultatele excelente obținute în acest start de sezon de FCSB.

Roș-albaștrii au câștigat în primele două etape din Liga 1 cu același scor, 3-0, contra Astrei și Viitorului. Același deznodământ l-a avut și primul duel din Europa League, cel cu Shirak.

Cornel Dinu, laude pentru staff-ul tehnic de la FCSB

„Calitatea mare a omului este să schimbe realitatea, din una nefastă, în una eficientă, pozitivă. Este situaţia care se petrece la Steaua după foarte mulţi ani. Nu vreau să calculez de când, probabil din perioada Reghecampf - Neubert. De atunci au fost fel de fel de experienţe de palat, care au dus în desuitudine această echipă, cu oscilaţii, cu nesiguranţă, cu tot felul de anunţuri. 

E vândut înăuntru leopardul, afară e gardul, e 7 milioane intrarea. La ora actuală, Steaua reuşeşte trei partide, trei victorii cu 3-0 cu un joc foarte bun. Sută la sută e mâna echipei tehnice care conduce aceşti jucători, puși acum în valoare”, a spus Dinu la Telekom Sport.

FCSB cu Toni Petrea principal și Neubert preparator fizic:

  • 1-0 vs. Sepsi (finala Cupei României)
  • 1-0 vs. Gaz Metan (L1)
  • 0-2 vs. CFR Cluj (L2)
  • 3-0 vs. Astra (L1)
  • 3-0 vs. Shirak (Europa League)
  • 3-0 vs. Viitorul

Ce a realizat Neubert în primul mandat la FCSB:

SEZONPLAN INTERNEUROPA
2012-2013Titluoptimi de finală Europa League
2013-2014Titlu, Supercupagrupe Champions League

Ce a realizat Neubert în al doilea mandat la FCSB:

SEZONPLAN INTERNEUROPA
2015-2016(6 etape sez. regulat+play-off) Locul 2, Cupa Ligii-

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Viitorul 3-0

+24 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Presa din Cehia a prezentat-o pe FCSB drept: „Fosta Steaua București, câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986”

Adrian Petre, dorit de o rivală din play-off: „Sunt dispus să fac un transfer, chiar cu bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  02 Septembrie 2020, 14:34

Parcā Petrea se consultā cu Pintilii!?

roja.azul
roja.azul  •  01 Septembrie 2020, 23:56
Postat de guess.why pe 01 Septembrie 2020, 23:28

Il "pifferaio" . Îl tin minte, bun jucator. Specula excelent, marca din sfert de ocazie. Totusi nu si-a implinit potentialul. A jucat si prin Australia, apoi China, si a urmat un sejur prin Segunda. A schimbat prea multe echipe, aproape in fiecare an alt club. Cred ca ar fi avut nevoie de mai multa stabilitate.

Cu siguranță, dar se pare că l-au interesat exclusiv banii! Nu că ar fi de condamnat, dar putea mult mai mult decât a realizat!

guess.why
guess.why  •  01 Septembrie 2020, 23:28
Postat de roja.azul pe 01 Septembrie 2020, 23:19

In perioada Cluj, era deja o ciorba reîncălzită! Foarte bun a fost și Piovacari, dar era imposibil de ținut la ce salariu uriaș avea.750000 de euro, din care gigel suporta doar 250000! "Flautul fermecat" era recunoscut pentru golurile lui "chinuite", aproape în exclusivitate din cădere, dar avea simțul porții și pe deasupra și un fizic impunător!

Il "pifferaio" . Îl tin minte, bun jucator. Specula excelent, marca din sfert de ocazie. Totusi nu si-a implinit potentialul. A jucat si prin Australia, apoi China, si a urmat un sejur prin Segunda. A schimbat prea multe echipe, aproape in fiecare an alt club. Cred ca ar fi avut nevoie de mai multa stabilitate.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează