FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

NEWS ALERT În acest moment, Farul - FCSB NU se joacă! » MM Stoica: „Tănase s-a accidentat iar”

Octavian Popescu (18 ani, extremă stânga) este ultimul jucător de la FCSB afectat de focarul COVID.
Octavian Popescu (18 ani, extremă stânga) este ultimul jucător de la FCSB afectat de focarul COVID.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 19:00 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 20:29

În acest moment, Farul - FCSB nu se poate juca. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, speră însă ca roș-albaștrii să recupereze măcar un jucător până duminică, la ora meciului, 20:30.

UPDATE, 20:10 - Mihai Stoica: „Avem 12 jucători acum”

Avem 12 jucători acum, pentru că Tănase s-a accidentat cu Mioveni și este indisponibil. Are glezna cât un pepene galben. Poate mai recuperăm un jucător până duminică, deci sperăm încă să jucăm cu Farul. Mai avem teste de făcut săptămâna asta”, a declarat MM Stoica în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

O partidă se poate desfășura în L1 dacă fiecare dintre formații are cel puțin 13 jucători apți, între care un portar. Cu CS Mioveni, FCSB a respectat la limită această regulă.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Octavian Popescu are covid

Octavian Popescu (18 ani, extremă stânga) este ultimul jucător de la FCSB afectat de focarul COVID.

Tavi Popescu a fost izolat, întrucât a prezentat simptome specifice coronavirusului. „Are COVID”, a confirmat MM Stoica, pentru sursa citată, după primirea rezultatului testării.

Infectarea lui Popescu nu schimbă însă cu mult planurile FCSB-ului, întrucât el se afla oricum pe lista jucătorilor indisponibili din cauza unei accidentări.

Teoretic, urmează deplasarea de la Ovidiu, cu Farul. Practic însă, e tot mai puțin probabil ca acest meci să se dispute duminică seara.

Există deja și un precedent: în decembrie 2020, Hermannstadt n-a putut să joace, în deplasare, un meci programat tot cu Farul. S-a amânat și s-a jucat după o lună. Un meci se poate amâna o singură dată și dacă la data reprogramării, el nu se va disputa, chiar și dacă va fi din cauza Farului, tot FCSB va pierde la „masa verde"! În schimb, dacă partida nu s-ar putea programa până la finalul sezonului regulat, atunci tot FCSB va fi penalizată la „masa verde". 

De ce nu ia FCSB jucători de la Academie

Singura dilemă în acest caz e de ce FCSB n-ar putea juca bazându-se pe jucători de la Academie? Teoretic, conform regulamentului, pe lista B se pot trece oricând jucători, chiar și de la o etapă la alta fiindcă e vorba despre jucători U21. 

Dacă însă ar proceda așa, FCSB s-ar expune singură să dispute un meci cu copii. Cum regulamentul nu obligă un club să joace cu alți fotbaliști în afară de cei pe care îi are pe lista deja depusă la LPF, atunci vicecampioana fie va juca împotriva Farului cel puțin în componența pe care a avut-o cu Mioveni, fie confruntarea va fi amânată.

Ipoteză pe care inclusiv MM Stoica a confirmat-o: „Dacă am fi vrut să nu jucăm cu Farul, să facem o chestie incorectă, cumva în interesul nostru, dar împotriva competiției, am fi putut să-i spunem lui Radunovici să ia un cartonaș galben, era al 4-lea și era suspendat. Rămâneam doar cu 12 jucători valizi și amânam, dar noi nu facem așa ceva". 

6 jucătoricare au evoluat în acest sezon pentru FCSB nu se mai află în lot acum: Moruțan, Ondrasek, Vucur, Al. Crețu, Vână și Cr. Dumitru

VIDEO. Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

Citește și: 

FCSB și-a găsit sponsor principal » Gigi Becali a dezvăluit câți bani va primi: „Sunt și unii care fac cazane”

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (83)
dexter4
dexter4  •  19 Octombrie 2021, 16:33

Tanase s-a nascut accidentat!

917112341694813
Costin Tudor  •  19 Octombrie 2021, 14:59

Cap de tabla *** nu a intrat și el în teren ? Facea o echipa cu bodyguarzi și cei de la Farul nici nu se mai prezinta la meci. Oricum nu e mare lucru de capul lor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  19 Octombrie 2021, 14:39
Postat de silverlining pe 19 Octombrie 2021, 11:45

Vorbim putin si de 'marele' patron care trimite bodyguarzii prin vestiare sa imparta pumni, ii interzice antrenorului sa intre pe stadion, sau isi injura sponsorii in avion? Sau il trimite pe Bilasco cu o compilatie video de faze de arbitraj in studioul digisport, unde cfr s-a considerat 'furata'? Acolo cum se masoara presiunea? Sau nivelul ipocriziei?

Nu trebuie sa vorbim. Noi ne delimtam de ei si nu ii sustinem. Na, aici se face diferenta. Noi nu le luam apararea, cum fa eti voi cu penali din conducera fcsb

Vezi toate comentariile (83)
Comentează