FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Ce a spus la final Andrei Vlad, eroul lui FCSB cu Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 22:32 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 23:01

FCSB - CS Universitatea Craiova, derby-ul etapei cu numărul 29 din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, 0-0. Andrei Vlad (21 de ani), portarul-erou al roș-albaștrilor de la Giurgiu după ce a apărat un penalty, regretă că liderul nu s-a putut impune în această seară.

„Ne pare rău că n-am luat cele 3 puncte. Sunt fericit că am revenit sănătos la echipa de club, trebuie să facem acum un meci bun la Sepsi și să intrăm în play-off deciși să câștigăm fiecare meci”, a declarat Vlad la Telekom Sport 1.

Întrebat despre o posibilă convocare pe viitor la naționala mare, Vlad a răspuns evaziv: „Trebuie să joc aici meci de meci, să-mi fac treaba foarte bine și după voi vedea dacă voi fi chemat la prima reprezentativă”.

În minutul 62 al partidei dintre FCSB și Craiova, Vlad și-a salvat echipa, intervenind lângă bară la penalty-ul executat tehnic, dar fără forță, de Alex Cicâldău.

Cele mai tari imagini din partida FCSB - Craiova 0-0

+8 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - Craiova: 

EXCLUSIV Ofițerii ANAD au ajuns la Giurgiu cu 5 minute înainte de FCSB - Craiova » Se întâmplă ce a cerut Mihai Rotaru

Sorin Cârțu, încrezător înainte de FCSB - Craiova: „Această partidă va fi diferită de toate celelalte” + Schimbarea stadionului l-a deranjat

FCSB - Craiova, prin ochii unui fost antrenor al ambelor echipe: „Acestea sunt avantajele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close