FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

După FCSB - Craiova, Ilie Dumitrescu și Balint s-au pus de acord în studio: „Decizie inutilă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 22:44 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 23:25

Gabi Balint (58 de ani) și Ilie Dumitrescu (52) au criticat schimbările făcute de FCSB la pauza meciului cu CS Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Cei doi foști mari internaționali ai Stelei s-au pus de acord în studio-ul emisiunii „Digi Sport Special”: Craiova a fost mai bună, iar jucătorii introduși la pauză de liderul Ligii 1, în număr de 3, nu au adus un plus echipei.

FCSB - Craiova 0-0. Ilie Dumitrescu și Gabi Balint n-au înțeles schimbările gazdelor

  • Gabi Balint: „Schimbările făcute de FCSB la pauză mi s-au părut inutile. Ce, fundașii laterali au fost mai slabi decât ceilalți? Echipa nu trage pe poartă și schimbăm lateralii... Mi-a plăcut mai mult Craiova, per total”
  • Ilie Dumitrescu: „Unii schimbă prea devreme, alții prea târziu (n.r. - referindu-se la Craiova). Schimbările de la FCSB n-au adus un plus, iar în repriza a doua Craiova a arătat mai bine”

FCSB, 3 schimbări la pauza meciului cu CS Universitatea Craiova

  • Valentin Crețu » Ovidiu Popescu
  • Ionuț Panțîru » Risto Radunovic
  • Ionuț Vînă » Răzvan Oaidă

    Cei 3 jucători introduși la pauză (cei din stânga) de FCSB nu și-au pus amprenta asupra reprizei secunde.

Parcă a fost puțin mai bună Craiova, dar e normal. FCSB a avut 8 titulari la loturi, nu ai putut să îi antrenezi în perioada asta. Parcă au fost mai obosiți, nu au avut aceeași vitalitate ca în meciul cu CFR Cluj
Basarab Panduru, fost internațional, la Telekom Sport

+8 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - Craiova: 

EXCLUSIV Ofițerii ANAD au ajuns la Giurgiu cu 5 minute înainte de FCSB - Craiova » Se întâmplă ce a cerut Mihai Rotaru

Sorin Cârțu, încrezător înainte de FCSB - Craiova: „Această partidă va fi diferită de toate celelalte” + Schimbarea stadionului l-a deranjat

FCSB - Craiova, prin ochii unui fost antrenor al ambelor echipe: „Acestea sunt avantajele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  05 Aprilie 2021, 11:18

Pandurule pai la nationala fotbalistii nu se antreneaza!Tu nu te antrenai cand mergeai la nationala?

remarque
remarque  •  05 Aprilie 2021, 09:50
Postat de dora pe 04 Aprilie 2021, 23:20

Parca totusi, intrati dupa pauza, Cretu si Pantaru au avut curaj sa urce in atac - dar au lasat culoare in aparare. Cretu a dat cateva centrari interesante iar Pantaru a dat o pasa f buna spre Istrate in fata portii...atacantul fecesibist trebuia doar sa intinda piciorul !

FCSB a avut o singura ocazie. Dar mare. Tanase din centrarea lui Cretu. Cand mingea era in aer, unul dintre comentatorii de la Digi a mentionat. Centare slaba. Nu a terminat de zis si Tanase era singur cu portarul. Care portar a gresit ca nu a iesit sa respinga centrarea ”slaba”. Cretu si Pantaru au adus un plus. Doar in plan ofensiv. In plan defensiv au fost mai nesiguri, Craiova fix pe benzi a avut ocazii, Ivan a ratat si de pe stanga si Camara de pe dreapta. Ratarea lui Camara a fost cronolgic prima.

florar
florar  •  05 Aprilie 2021, 08:52

Balint și Ilie sunt așa de profesioniști de nu știau dacă Mateiu avea galben cant trebuia eliminat pentru al doilea galben...Când au auzit că mai avea un galben au uitat ce spuseseră înainte!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează