FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Bogdan Vintilă, scăpat în sfârșit de presiune: „Am fost de multe ori ironizat. Doamne-ajută să mă țină domnul Becali aici 25 de ani”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 22:35

FCSB a învins CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Bogdan Argeș Vintilă a făcut analiza lunilor petrecute pe banca vicecampioanei și e mulțumit de încrederea obținută de la patronul Gigi Becali.

„Ne bucurăm pentru suporterii noștri care sunt peste tot și ne susțin. Ne bucurăm că am putut să-i facem fericiți. După fiecare meci trebuie să pregătești următorul joc. Am fost de multe ori ironizat că nu știu ce spun, dar poate unii nu au înțeles ce vreau eu.

Menirea antrenorului este să mențină echilibrul. Mă bucur că am readus zâmbetul pe fețele jucătorilor și suporterilor. Sunt liniștit și mulțumit. Urmează o analiză, de acum putem să vorbim și de transferuri”, a afirmat Vintilă la TV Telekom Sport.

„Să trăiască Becali 100 de ani”

„Eu nu am nimic cu Pițurcă, dar nu puteam să tac pentru că se interpreta. Nu îmi trebuie credit din partea presei și a suporterilor, am nevoie de credit de la patron. Cât timp patronul e mulțumit, și eu sunt mulțumit. Mă ține 25 de ani aici? Doamne ajută! Să fie sănătos și să trăiască 100 de ani.

Domnul Becali mi-a spus cum vrea să arate echipa și am reușit asta. Cea mai bună declarație e a lui Coman, care a spus că joacă cel mai bun fotbal de când evoluează el. De acum încolo putem spune că ne batem la titlu”, a adăugat Vintilă.

„Domnul Becali mi-a spus cum vrea să arate echipa și i-am spus că voi face totul să arate cum vrea dânsul. Sunt fericit că am fost ales să vin aici. Cea mai bună declarație a făcut-o Coman că acum joacă cel mai bun fotbal din cariera sa” - Bogdan Vintilă

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA 2-0 // VIDEO Gigi > Piți » Antrenorul oltenilor umilit de patronul FCSB în „singurul meci în care mă bag peste Vintilă”! Diferență uriașă și la puncte

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  23 Decembrie 2019, 10:46
Postat de gicahaiosul pe 23 Decembrie 2019, 07:19

Va dati seama in ce nebunie becaliotă se desfășoară Liga 1!!?... Prețul plătit de Ucv pentru a juca in play-off an de an este sa piarda an de an cu mi ze ria fc5b!! ... Spuneți voi dacă avem o țară si o federatie normale la cap!??... Lumea nu mai vine la fotbal, nu se mai interesează, nu știu cum dau televiziunile atatia bani pe un fotbal la care nu se mai uita nimeni, în afara de turma gigistă!!?... Avem o societate aproape in moarte clinică! Fotbalul nu mai are viitor!

da haiosule .. mare dreptate ai.. gigi, distruge fotbalul ... acum as vrea sa vad care pm(pana mea) ajuta fotbalul .. Astia de castiga Campionate si intra in insolventa ? Gigi deocamdata tine Steaua la un Nivel inalt de 20 ani ... in 20 ani .. cate echipe au disparut ?!! Vezi de ce esti Gica Haiosul ?!!! vorbesti doar ca sa te afli in treaba realitatea la tine e ca un Curcubeu :)))))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  23 Decembrie 2019, 10:42

Catalin cel mai hazliu caracter ... :)))))) Gigi Becali Distruge Steaua E cioban .. e rau .. steaua o sa falimenteze cu el ... si acum il pupa`n dos pe Talpan care`i tine in liga a 4-a .. prietene.,, sunteti 300 care sustineti ca CSA ar fi Steaua :))) sunteti doar o echipa nou infiintata .. si Talpan o sa va mai tina cativa ani prin liga a 4-a .. pana o sa falimenteze.. El stie (fata de tine) ce se va intampla cand CSA va avea drept in liga a 2-a :))))))) Va trebui sa privatizeze.. siu la cum e gigi nebun .. sar putea sa va cumpere.. ca deh.. Steau Voluntari .. Astra.. merge si un CSA unde sa trimitem jucatorii care fac probleme :)))))) Uiiiiii ce bucurie(nu pot sa`l uit pe Talpan jubiland ca am terminat pe locul 2 in liga Betano ... si baaaam mare palma inca un an in liga a 4-a )Parca era piturca cand se lauda ca o mucifica pe Steaua :D si bam .. iar a castigat Steluta :)))))))) sa moara haterii !!!! :D

gicahaiosul
gicahaiosul  •  23 Decembrie 2019, 07:19

Va dati seama in ce nebunie becaliotă se desfășoară Liga 1!!?... Prețul plătit de Ucv pentru a juca in play-off an de an este sa piarda an de an cu mi ze ria fc5b!! ... Spuneți voi dacă avem o țară si o federatie normale la cap!??... Lumea nu mai vine la fotbal, nu se mai interesează, nu știu cum dau televiziunile atatia bani pe un fotbal la care nu se mai uita nimeni, în afara de turma gigistă!!?... Avem o societate aproape in moarte clinică! Fotbalul nu mai are viitor!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează