FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // VIDEO Gigi > Piți » Antrenorul oltenilor umilit de patronul FCSB în „singurul meci în care mă bag peste Vintilă”! Diferență uriașă și la puncte

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 21:47

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul lui FCSB, declara pe 23 august 2019, la instalarea lui Bogdan Vintilă, că „numai când o fi meciul cu Craiova o să mă mai implic la echipă. Antrenorii vs. antrenorul”. 

În acest timp, cele două echipe s-au întâlnit de două ori și ambele meciuri s-au terminat cu victoria celor de la FCSB. Pe 15 septembrie, echipa lui Becali se impune cu 1-0, iar astăzi a câștigat cu 2-0. 

Înaintea partidei de azi chiar și Victor Pițurcă spunea că Becali e antrenorul din umbră al echipei: „Am auzit că ei ne pregătesc o surpriză. Dar Becali pe bancă n-ar fi o surpriză. Gigi stă mereu pe bancă, chiar dacă voi nu-l vedeți. Stați liniștiți!”. 

În urma declarațiilor celor doi putem spune că „antrenorul” Gigi Becali e mai bun în duelurile directe cu antrenorul Victor Pițurcă împotriva căruia are un procentaj de 100%. Mai mult, „tehnicianul” care are doar o echipă trecută în CV are și un sistem foarte bine pus la punct pe ambele faze: 0 goluri luate, 3 date.

Gigi vs. Piți: 14 puncte diferență!

Din momentul în care Gigi Becali l-a instalat pe Vintilă la cârma echipei, FCSB a câștigat 35 de puncte în 15 meciuri. De partea cealaltă, Victor Pițurcă a strâns pe banca oltenilor 14 meciuri din care a obținut 6 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri. Adică 21 de puncte, cu 14 mai puține decât FCSB!

Gigi Becali: „Doar cu Craiova mă mai implic. Să vedem... Antrenorii versus antrenorul”

VEZI ȘI:

FCSB - CRAIOVA // FOTO S-au distrat cu apărarea lui Pițurcă! 3 faze de generic în decurs de 5 minute: Florinel Coman i-a încheiat cariera lui Vlădoiu :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
danny_l
danny_l  •  23 Decembrie 2019, 15:17

Foarte adevărat ce se spune, Pițurcă e bun doar la distrus echipe,dacă prinde play-off anul ăsta e minune,e încăpățânat,crede că le știe pe toate și e posibil nici jucătorii să nu-l mai agreeze,vom vedea ce va fi.

sexilian
sexilian  •  23 Decembrie 2019, 14:37

doua HAHALERE..........

854605894625108
Silviu Apostol  •  23 Decembrie 2019, 12:32

M-am saturat de blaturile astea ! Iar a CUMPARAT FCSB-ul meciul ! Si acum tocmai de la extraordinar de maretul antre(pre)nor Piturca ! Chiar asa ? Si oltenii vand meciuri ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează