FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // FOTO S-au distrat cu apărarea lui Pițurcă! 3 faze de generic în decurs de 5 minute: Florinel Coman i-a încheiat cariera lui Vlădoiu :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 20:05

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din 2019. Dennis Man și Florinel Coman s-au distrat cu defensiva oltenilor în ultimele 5 minute din prima parte. 

1-0, Man vs Acka

Golul de 1-0 a venit în minutul 41 după o cursă senzațională a lui Dennis Man. „Perla” lui Becali a preluat mingea în banda dreaptă și l-a depășit în viteză pe Acka, într-o fază care a amintit de celebrul duel dintre Gareth Bale și Marc Bartra. Extrema celor de la FCSB a finalizat cu o „scăriță” elegantă peste Popescu.

„Este amazing, fantastic ce a reușit Man aici! Și finalizarea este una gândită, premeditată” - Ilie Dumitrescu

FCSB - CRAIOVA 2-0 // FOTO S-au distrat cu apărarea lui Pițurcă! 3 faze de generic în decurs de 5 minute: Florinel Coman i-a încheiat cariera lui Vlădoiu :)

2-0, gafă Bălașa

Mihai Bălașa, fundașul transferat de olteni de la FCSB, a comis-o în minutul 45. A bâjbâit o minge în preajma propriului careu, a pierdut posesia, apoi a fost driblat de Florinel Coman. Mingea a ajuns în poartă după o deviere a lui Dennis Man.

FCSB - CRAIOVA 2-0 // FOTO S-au distrat cu apărarea lui Pițurcă! 3 faze de generic în decurs de 5 minute: Florinel Coman i-a încheiat cariera lui Vlădoiu :)

I-a încheiat cariera lui Vlădoiu :) 

În al doilea minut de prelungire al primei părți, Florinel Coman a fost protagonistul unui dribling de generic. L-a păcălit pe Ștefan Vlădoiu din preluare, în stilul Dennis Bergkamp, și a obținut lovitura de la 11 metri după un fault al portarului Popescu. Florin Tănase a tras peste poartă din lovitura de pedeaspă rezultată.

+3 FOTO

Vezi și: 

FCSB - CRAIOVA // Bozhidar Chorbadzhiyski, primul jucător plecat de la FCSB, a spus de ce nu s-a impus la echipa roș-albastră + mesaj pentru românii de la Ludogoreț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
maccarone707
maccarone707  •  23 Decembrie 2019, 12:40
Postat de antalmihai pe 22 Decembrie 2019, 21:31

Dl Rotaru Craiova nu joaca nimic . idee de joc 0. Piturca e depasit total. Vezi , poate mai este liber cel mai bun antrenor, Mr. Mangia, Respect. Piti, du te. Pigliacelli sa ramai.

pai tu la rotaru ti-ai gasit sa te plangi? asta ii e dator vandut ciobanului fariseu, de asta nu joaca nimic oltenii cu fcpatruconsoane. mai bine ca nu intra in play off, altfel clona din pipera ar avea asigurate inca 6 puncte

351425968386109
Dobrin Cristian Alexandru  •  23 Decembrie 2019, 09:54
Postat de ang3ldev1l pe 23 Decembrie 2019, 05:38

"Medicamente" uita-te mai bine pe reluare sa vezi ca a fost eprfect regulamentar. Mai da-te-n praz de frustrat mic si ofticos ce esti.

La ce meci te.ai uitat oltene?

gigicoaste
gigicoaste  •  23 Decembrie 2019, 08:34

Am spus de la inceput, Piturca nu face nimic! El este selectioner nu antrenor. Craiova de acum este sub Craiova lui Mangia.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează