FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Fanii Craiovei n-au mai suportat! Cum și-au umilit jucătorii » Victor Pițurcă: „Nu se face așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 22:34

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din 2019. Fanii oltenilor nu au suportat un nou eșec în fața rivalei și au întors spatele elevilor lui Pițurcă.

CS Universitatea Craiova nu a învins niciodată FCSB în deplasare de la promovarea în Liga 1. După 8 eșecuri și un egal, fanii olteni au explodat. Imediat după fluierul final, jucătorii antrenați de Victor Pițurcă s-au îndreptat către sectorul rezervat oaspeților pentru obișnuitul salut. S-au lovit de un refuz categoric, chiar violent, conform informațiilor furnizate de Radu Naum, editorialist GSP. 

Ultrașii s-ar fi întors cu spatele și le-ar fi cerut pe un ton răstit să plece la vestiare: Rușine, rușine, rușine să vă fie!”.

Pițurcă: „Nu se face așa ceva!”

Întrebat despre incident, Victor Pițurcă a spus: „Nu am sesizat. Eu am intrat primul la cabine, imediat după final. E păcat dacă s-a întâmplat asta. Nu se face așa ceva, dar îi înțeleg și pe ei. Ar trebui însă să fie lângă noi indiferent de rezultat”.

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA 2-0 // VIDEO Gigi > Piți » Antrenorul oltenilor umilit de patronul FCSB în „singurul meci în care mă bag peste Vintilă”! Diferență uriașă și la puncte

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (36)
654626884909566
Adrian Oncea  •  23 Decembrie 2019, 17:14

Pițurcă nu suporta jucătorii care sunt iubiți de galerie gen Mateiu,Mirko. El vrea să fie fie miezul din dodoasca. Dacă nu ești în stare să lucrezi cu toți jucătorii du-te nene și lasa-ne.El știe doar tu,tu,tu afară că mă eclipsati pe mine si eu trebuie sa fiu in rolul principal.Daca mai avea și ceva rezultate nu-i mai ajungeai la nas.Mangia cu lotul ăsta defila ,dar omul era imparțial și trata toți jucătorii la fel ..N

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  23 Decembrie 2019, 11:59

Piturca e cel mai prostanac antrenor din liga I, de fapt nici nu e anmtreenor de echipa de club, lipsa lui de caracter a bulversat echipa. Ar fi bine sa plece acum, de terminat campionatul sigur nu-l termina. Echipa trebuie sa faca prtegatirea de iarna cu antrenorul din retur.

gabryel28
gabryel28  •  23 Decembrie 2019, 11:48

Csu niciodata stiinta

Vezi toate comentariile (36)
Comentează