FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Florin Tănase, declarație interpretabilă după „cel mai bun an la FCSB”: „Mă adaptez pe orice poziție dacă vreau”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 21:37

FCSB a învins CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Florin Tănase, „decarul” vicecampioanei, a oferit o declarație interpretabilă când a fost întrebat despre adaptarea la poziția de vârf împins. 

„Importantă este victoria, punctele obținute. Ne bucurăm că ne-am apropiat de vârf și suntem pe podium. La cum am început ne gândeam să prindem play-off-ul. Am muncit mult la antrenamente, ne-au revenit și colegii accidentați și am reușit să legăm victoriile. Urmează o pauză, sper să ne încărcăm bateriile în cantonament și să continuăm pe acest drum. Este cel mai bun final de an de când sunt eu aici”, a declarat Florin Tănase la TV Telekom Sport.  

Întrebat dacă i-a fost greu să joace vârf de careu împotriva Craiovei, Tănase a oferit un răspuns interpretabil: „Mă adaptez dacă vreau. Încerc să dau totul indiferent de poziția în care sunt folosit”.

„Nu se știe cum va fi la titlu, nu cred că va fi o luptă doar între noi și CFR Cluj”

„O prezență constantă, nu, dar măcar o prezență aș vrea odată cu venirea domnului Rădoi. Sper să am evoluții bune și să îl fac să mă cheme la echipa națională. Totul depinde de cum voi juca” - Florin Tănase

Vezi și: 

FCSB - CRAIOVA // FOTO S-au distrat cu apărarea lui Pițurcă! 3 faze de generic în decurs de 5 minute: Florinel Coman i-a încheiat cariera lui Vlădoiu :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 Decembrie 2019, 12:03

Daca ajungi pe postul lui Dani Alves...esti de 50 Milioane de euro !!!

torque07
torque07  •  23 Decembrie 2019, 10:17

Asa e cand joci fotbal in curtea scolii. Joci pe tot terenul. Si cand iti vine randul stai si in poarta.

andrei.f
andrei.f  •  23 Decembrie 2019, 06:06

Ofrica mare, fcsb s-a distrat cu oltenii. Cei de la look tv nici nu au mai dat comentarii dupa meci, catraneala mare !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează