FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // VIDEO + FOTO Vintilă termină anul pe podium, Pițurcă rămâne cu ironiile!

Articol de - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 20:00

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din 2019. Formația lui Vintilă termină anul pe podium. 

Oltenii au venit în Capitală cu pieptul prea bombat și cu ironia în bagaje. De parcă de vreo trei decenii încoace nu ar fi plecat de fiecare dată necăjiți din București după duelurile cu roș-albaștrii. Indiferent de titulaturile celor două entități de-a lungul anilor. 

Atitudinea zeflemitoare a lui Pițurcă dinaintea duelului ce-a închis 2019 în Liga 1 a primit un feed-back decent din partea lui Vintilă. Pe algoritmul propus de oltean, se înțelege că Gigi Becali l-a învins din nou! Unii ar spune că i-a dat cu terenul verde peste nas, având în vedere că se făcuse derdeluș spre poarta juveților pe finalul primei reprize. 

OK, oaspeții pot invoca faptul că meciul a fost echilibrat până la faza deschiderii scorului, când incursiunea lui Dennis Man le-a dislocat tot capitalul de tupeu cu care umpluseră trenul spre București. Internaționalul de tineret s-a trezit în luna cadourilor și a oferit un alt dar alor săi. A făcut o cursă exploziv de frumoasă, descotorosindu-se de Acka, pe post de jalon, și învingându-l cu clasă pe portarul Craiovei. Au fost cinci minute în care FCSB a călcat, practic, în picioare echipa din Bănie. Cu mintea hai-hui, cu eticheta de gafeur a lui Bălașa și imprecizia lui Popescu și Cosici, Florinel Coman a stabilit învingătoarea partidei. Faza din prelungiri e deja bonus, deși nu s-a contabilizat pe tabelă: „șeptarul” gazdelor a trecut de nevinovatul Vlădoiu, a fost faultat în careu, iar Tănase a executat non-șalant, arogant?!, penalty-ul.  

Vintilă, smeritul, nu mândrul, a cam demonstrat pe teren ceea ce nu a vrut să spună în cuvinte după replica superioară sosită de la Craiova. Repriza a doua a fost mult mai echilibrată, cu un plus din partea oltenilor, care au vrut să mai spele din păcatele meciului. Tănase, prea îndrăgostit de minge și de el, s-a jucat cu 3-0 iar. Zakarici a fost omul care a încercat să tragă Craiova mai aproape de CFR Cluj, bară și ocazie mare irosită. Și Andrei Ivan a avut o șansă uriașă, dar mingea a refuzat să-l învingă pe Bălgrădean. 

FCSB a încheiat 2019 cu 8 victorii în ultimele 9 partide și Crăciunul e mai vesel pentru Vintilă et Co. La 5 puncte de liderul CFR Cluj, cu un meci mai puțin disputat. Oltenii? Au rămas cu orgoliul și cu ironia, să le pună sub brad.  

"Moruțan, pasă foarte bună pentru Man. Este fantastic ce face aici. Este amazing ce a făcut Man, după care își intră în rol Coman. Incredibil ce a făcut Man, cum o atinge!" 
- Ilie Dumitrescu, comentator Digisport, la pauza meciului 
 

3 goluriîn ultimele 4 meciuri oficiale a reușit Man pentru FCSB: gol cu Iași (2-1), gol cu Mediaș (2-0), gol cu Craiova (2-0)

13.210 spectatoriau asistat la meciul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova

FINAL » FCSB - CRAIOVA 2-0

Echipele de start

FCSB: Bălgrădean - Crețu, Planici, I. Cristea, Soiledis - Moruțan, O. Popescu, Panțîru - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - Cr. Manea, D. Nedelcu, L. Filip, Gnohere, Vînă, I. Hora 
Antrenor: Bogdan Vintilă 

CS Universitatea: L. Popescu - Șt. Vlădoiu, Bălașa, Acka, Vătăjelu - Zakaric, Cosici, Cicâldău, N. Bancu - A. Ivan, V. Mihăilă 
Rezerve: A. Marinescu - Mățel, T. Ferreira, Ivanov, Bărbuț, Mateiu, Baiaram 
Antrenor: Victor Pițurcă

Stadion: „Arena Națională"

Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Mircea Orbuleț și Valentin Avram (toți din București)

VIDEO // Conferință Bogdan Argeș Vintilă

Vezi și:

Se ține Gigi de promisiune? Ce anunța Becali în august: „Antrenorii vs. antrenorul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (455)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  24 Decembrie 2019, 18:38

Asta este, rușinea fotbalului românesc fără istorie și palmares înființată ilegal în 2013 a luat iar bătaie în cel mai josnic mod posibil.Acest hibrid politic ilegal a încercat să fure identitatea altui club de fotbal a fost băgat ilegal direct in liga a doua sfidând cu o nesimțire crasă celelalte competitoare cu state vechi în competiție.Antrenorul acestui hibrid politic este unul care a trișat la cazino cu o camera de luat vederi montată într-un pachet de țigări sperând astfel să-și umple ilegal buzunarele cu bani nemunciți.Asa zisul "investitor" al acestui hibrid politic este impostorul care a furat sute de milioane de euro de la statul român via ANRP după ce a mituit funcționari ai statului român.Rusine.

1336742693158474
Calin Claudiu  •  23 Decembrie 2019, 19:51

"Copile"(Alin_Andrei), ai vazut bine STEAUA ESTE NUMAI UNA nu te lasa influentat de frustratii astia din liga a 4-a Acolo joaca doar NUMELE nu si echipa.

147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  23 Decembrie 2019, 12:19

Gsp aveti ceva personal cu Craiova ca va bucurat cum pierdem si scrieti fel de fel de articole rusine daca sinteti fcsbisti scrieti despre iei nu despre noi

Vezi toate comentariile (455)
Comentează