FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Se ține Gigi de promisiune? Ce anunța Becali în august: „Antrenorii vs. antrenorul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 15:17

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul lui FCSB, a declarat pe 23 august 2019, la instalarea lui Bogdan Vintilă (47 de ani), că „numai când o fi meciul cu Craiova o să mă mai implic la echipă”.

  • FCSB - Craiova se joacă duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, în etapa #22 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

VIDEO » Becali: „Doar cu Craiova o să mă mai implic”

„Cine știe, poate numai când o fi meciul cu Craiova o să mă mai implic. Antrenorii vs. antrenorul. Mamă, îți dai seama ce o să fie?”, a spus Gigi Becali, înainte să înceapă să râdă în stilul caracteristic.

Pițurcă a fost primul care a readus în discuție implicarea lui Gigi în alcătuirea echipei, la conferința de presă de ieri, când i-a luat peste picior pe roș-albaștri și a spus că Becali e, de fapt, antrenorul echipei. 

Match Preview FCSB - Craiova

VEZI ȘI:

BREAKING NEWS // Astra Giurgiu, depunctată cu 3 puncte! » Cum arată acum clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  21 Decembrie 2019, 16:59

hahahahahahahahahaha ...vorba ciobanului infractor partial dovedit ! CFR-ul a luat al 3 lea titlu consecutiv din August si astia inca mai *** cu barsani , colteni, fesnici si alte vite , ca nu stiu ce ca nu este asa ,ca nu trebuie , ca oaia este la noi ...ca am pierdut iar ...asa tara, asa popor, asa fotbal !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează