FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Sorin Cârțu e nemilos cu jucătorii și se teme de o TRĂDARE din interior: „E foarte grav ce se întâmplă! Cred că FCSB știa cum o să jucăm”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 20:35

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Sorin Cârțu, președintele lui CS Universitatea Craiova, i-a criticat fără menajamente pe jucătorii lui Victor Pițurcă pentru prestația din înfrângerea de pe Arena Națională cu FCSB, 0-2. 

Indirect, Cârțu a transmis că se teme de ideea ca cineva din club să le fi transmis celor de la FCSB tactica lui Victor Pițurcă din partida de aseară. 

„Cu 4 minute înainte de pauză, tu să n-ai posibilitatea asta să te concentrezi, să nu-ți propui să intri la pauză cu un 0-0...?! E posibil să-ți bați joc așa de tine, să nu poți să te concentrezi 5 minute? Am făcut exact ca în tur. Mai erau două minute și n-am putut să ne concetrăm și am primit un gol (n.a - FCSB a câștigat meciul tur, 1-0, cu un gol reușit în ultimele minute, după o gafă a lui Pigliacelli).

Stai și te gândești a cui e vina. Trebuie să fie cineva care să tragă un semnal de alarmă. Nu se poate! E foarte grav ce se întâmplă! Cei de la FCSB joacă 21 de etape într-un sistem, iar apoi schimbă sistemul? Pe mine mă macină asta. Nu vreau să zic mai mult, eu doar spun că asta m-a surprins. E punctul meu de vedere. Cred că FCSB știa cum jucăm.

Sunt mirat de ce FCSB a ales să joace cu 3 fundași centrali la acest meci când cei de acolo n-au jucat niciodată așa în 21 de partide! Nu spun că a fost cineva de la noi care trădează. Nu spun că e ceva, spun doar că FCSB a fost inspirată când a jucat cu 3 fundași centrali”, a spus Cârțu, la TV Digi Sport. 

Echipele de start din FCSB - Craiova 2-0: 

FCSB: Bălgrădean - Crețu, Planici, I. Cristea, Soiledis, Panțîru - Moruțan, O. Popescu, Fl. Tănase - D. Man, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - Cr. Manea, D. Nedelcu, L. Filip, Gnohere, Vînă, I. Hora 
Antrenor: Bogdan Vintilă 

CS Universitatea: L. Popescu - Șt. Vlădoiu, Bălașa, Acka, Vătăjelu - Zakaric, Cosici, Cicâldău, N. Bancu - A. Ivan, V. Mihăilă 
Rezerve: A. Marinescu - Mățel, T. Ferreira, Ivanov, Bărbuț, Mateiu, Baiaram 
Antrenor: Victor Pițurcă

VIDEO // Emil Săndoi, dezamăgit după o nouă înfrângere a Craiovei în fața FCSB-ului: „Trăim un coșmar”

Vezi și: 

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Fanii Craiovei n-au mai suportat! Cum și-au umilit jucătorii » Victor Pițurcă: „Nu se face așa ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (105)
dubluv
dubluv  •  24 Decembrie 2019, 13:48
Postat de mosierul pe 24 Decembrie 2019, 12:17

...putea să joace Craiova fotbal că tot degeaba era...tu nu ai văzut ce pregătit era arbitrul ??!?!?

cred ca doctorul ti-a spus foarte clar: nu mai bea!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Decembrie 2019, 13:17
Postat de mosierul pe 24 Decembrie 2019, 12:13

....ce trădare, voi chiar nu vedeți că FCSB e ajutata de arbitrii, federație, ligă, comisii..???Pun toți umărul cum pot să câștige și amărâții ăia campionatul ...problema e că nu vor reuși să se ridice la nivelul CFR--ului in Europa și ne vor face iar de rușine pe acolo , că de fiecare dată...

Da, băi, și-n plus mafia a lucrat-o și pe FC D 1948 SA, adevăratul lider al fotbalului românesc, care, vai, nu-l mai are la butoane pe distinsul om de afaceri Borcea... Dar coregrafii nu și-au pierdut speranța: DDB campioană! A playout-ului, după derby-uri crâncene cu Chindia, Voluntari și alți galactici... Și rămâne cum am stabilit: „Fortza” CFR! Fortza Astra! Fortza CSUCv! Fortza toți, numai să nu ia ciobanul caimacul...

112914666315881
Gargantua Egor  •  24 Decembrie 2019, 12:29

Daca eternul insipid Tanase o baga in ate de la 11 pasi, Piti era pa, pa ! Si mai lasati-o cu "tactica" in Liga 1 ! Nici o echipa nu arata nimic demn de retinut pe acest plan. Singura tactica e ca jucatorii isi tin cat de cat posturile si partea de teren in care sunt distribuiti ! In rest , tactica vezi in Germania, Anglia, Spania, Franta, Olanda. Nu mai vorbiti despre tactica , aici in Tanganika !!!

Vezi toate comentariile (105)
Comentează