FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA 4-1 // VIDEO EXCLUSIV Emil Săndoi a răbufnit la GSP Live: „E posibil așa ceva? Am un sfat pentru Papură”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 22:58

Emil Săndoi (55 de ani), fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, a comentat la GSP Live înfrângerea severă suferită de alb-albaștri pe terenul FCSB-ului, scor 1-4

„Sunt cam dezumflat. Ce să faci, parcă e o diferență de scor cam mare după cum a decurs jocul. La 1-2, Craiova a avut două ocazii mari, prin Baiaram și Koljic. A fost și o doză de ghinion. Koljic nu pare în apele lui. După perioada mare de inactivitate, el n-a revenit la nivelul pe care-l avea la început. 

Se fac greșeli individuale, greșeli colective impardonabile. Nu-mi place să vorbesc despre jucători, dar s-au întrecut în greșeli. La golul 3 s-a greșit, iar la golul patru au fost niște greșeli în lanț. Trebuie să fie stabilite niște princpii pe fază defesnivă. E posibil așa ceva? E posibil să nu ieși la întâmpinare? Au fost niște greșeli cum rar se văd la un nivel ridicat. Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar acesta este adevărul. 

E vorba și de imaginea pe care o lași. Una e când pierzi la limită, alta e când pierzi cu 1-4. Altfel le ridici moralul jucătorilor după ce pierzi la limită, iar altul e discursul tău când pierzi cu 1-4”, a declarat Emil Săndoi, la GSP Live. 

„Am un sfat pentru Papură. El încearcă să facă o muncă bună. Trebuie să treacă peste acest rezultat. Mai sunt 8 etape, campionatul se joacă” - Emil Săndoi

+3 FOTO

Vezi și: 

Derby-ul FCSB - CSU Craiova, comentat live pe GSP de Cristian Geambașu, Cătălin Țepelin și Dan Udrea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1985963545012893
Teodor Radu  •  09 Martie 2020, 13:52

Măcar, dacă am avea pe bancă un om ca Emil Săndoi.

133313761445444
Oprea Frangulea  •  09 Martie 2020, 11:26

A invatat si el ceva s-a dea declarati taioase, Jucatori sant de vina ca nu au respectat indicatiile de joc ale maestrului Papura. In general campionatul nostru e de trei lulele fotbal aproape deloc dar barfa cat cuprinde.

pugliesi
pugliesi  •  09 Martie 2020, 10:56

Luati cu CEAPĂ =)))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează