FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Diferență URIAȘĂ: Florinel Coman și Gnohere sunt „gemenii golului”, oltenii sunt la retrogradare!

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2019 09:08

FCSB - CRAIOVA // Florinel Coman și Harlem Gnohere alcătuiesc cel mai productiv cuplu de atacanți din Liga 1, 15 reușite împreună, în vreme ce adversarii lor din week-end, Mihai Roman II și Valentin Mihăilă, sunt pe loc de baraj.

„Clasicul” FCSB - U Craiova, programat duminică, se anunță unul dezechilibrat dacă-l privim din perspectiva productivității atacanților. Practic, Gigi Becali nici n-ar trebui să-și facă griji în privința celor 3 puncte, atâta vreme cât deține cel mai eficace cuplu din Liga 1, în timp ce adversara roș-albaștrilor e în mare suferință din acest punct de vedere. 

Florinel Coman și Harlem Gnohere au înscris până acum 15 goluri împreună, cu primul în pole position: 9 reușite! Peste mult lăudata pereche Alibec - Budescu, „Gemenii golului”, cum li se mai spune, care au marcat în total de 14 ori. 

La olteni, în schimb, e dezastru. Cei mai prolifici atacanți ai lui Pițurcă, Mihai Roman II și Valentin Mihăilă, au bifat împreună doar 6 reușite și sunt în zona fierbinte a clasamentului, locurile 11-12, la egalitate cu Daniel Florea și Cherchez, atacanții nou-promovatei Chindia, și sub cuplul Debeljuh-Yazalde, de la Hermannstadt. 

Culmea e că Piți nu duce lipsă de „vârfuri”. Însă bosniacul Koljici, cea mai importantă gură de foc, e mai mereu accidentat. Fortes parcă-i blestemat de când a venit la Craiova, un gol în Liga 1 într-un an!, iar reprofilarea lui Andrei Ivan din aripă stânga în atacant central nu pare să dea roade.

El a avut o zvâcnire, reușind o „dublă” cu Dinamo. Dar altfel, a rămas aproape mereu dator. Inclusiv în prima manșă a duelului cu FCSB, de la Craiova, când oltenii au pierdut cu 1-0, gol Gnohere, fără să tragă un șut pe poartă!

„Hagi l-a comparat pe Coman cu Mbappe. Nu e așa. Eu îl compar pe Coman cu Neymar. Îi iese totul pe teren”  - Gigi Becali, patron FCSB, la ProX 

31 de goluria marcat FCSB în acest sezon, dintre care aproape jumătate, 15, poartă semnătura lui Coman și Gnohere

FCSB - CRAIOVA // Diferență URIAȘĂ: Florinel Coman și Gnohere sunt „gemenii golului”, oltenii sunt la retrogradare!

Retragerea lui Țucudean i-a costat 

Probabil că CFR n-ar fi ratat podiumul dacă putea miza în continuare pe golgeterul George Țucudean. Acesta a făcut un pas înapoi la jumătatea lui august, din cauza problemelor cu inima, iar absența lui i-a costat pe campioni. Nu-i mai puțin adevărat că Dan Petrescu a și rotit mult jucătorii, pentru a face față pe două fronturi, Liga 1 și Europa League, unde s-a calificat în "16-imi". 

Perovic n-a fost de ajuns

Forța atacului lui Dinamo a crescut odată cu revenirea lui Slavko Perovici, în etapa a 13-a. Sârbul a punctat de 5 ori de atunci, dar asta n-a fost de ajuns pentru ca, împreună cu Daniel Popa, ce a înscris mai mereu venind de pe bancă, să urce în play-off. Ca și echipa, de altfel.

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA // Credința bate brandul! Cifre șocante: Bogdan Vintilă, mult peste Victor Pițurcă! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1752755451413151
Tiberiu Cristian Popa  •  19 Decembrie 2019, 12:26

Halal articol. Ca majoritatea ***. Mai conține și informații false. În tur a marcat Tsoumou, nu Gnohere. Avem presă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  19 Decembrie 2019, 11:47

degetul ala de langa Tara de la Voluntari este raspunsul cititorilor pentru fituica asta de toata jena:)))

1629256670447629
Mark My  •  19 Decembrie 2019, 11:23

asa mult va ia sa analizati un comentariu inainte de al cenzura ? craiova 31 goluri marcate...fcsb 31 goluri marcate .....care e la retrogadare .....redactie *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează