FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Drama lui Soiledis! A ieșit accidentat, după ce-și câștigase postul de titular

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 20:26

Aristidis Soiledis (28 de ani) trece prin momente dificile. Fundașul grec s-a accidentat în meciul cu CS Universitatea Craiova și a fost înlocuit cu Lucian Filip după doar 12 minute. 

Cel mai probabil, Soiledis a suferit o întindere musculară, la fel cum s-a întâmplat și cu Nicușor Bancu în minutul 18. Olteanul a fost și el schimbat cu Bărbuț. 

Grecul a trecut printr-o dramă familială pe 16 decembrie, când tatăl său a încetat din viață la doar o zi după ce fotbalistul marcase primul său gol în tricoul roș-albaștrilor, în victoria cu Viitorul, scor 2-0. (Detalii AICI)

După reușita din etapa trecută, Soiledis și-a câștigat și locul în primul „11” al lui Bogdan Vintilă. Fotbalistul a fost fundaș stânga astăzi, iar Ionuț Panțâru, titularul obișnuit al postului, a fost urcat ca inter stânga.

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA // Bozhidar Chorbadzhiyski, primul jucător plecat de la FCSB, a spus de ce nu s-a impus la echipa roș-albastră + mesaj pentru românii de la Ludogoreț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 Decembrie 2019, 20:58

Mare antrenor are Craiova. Nu îl vrea nimeni?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează