FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Gigi Becali e coșmarul oltenilor! Echipa lui Pițurcă stă extrem de rău în duelurile cu FCSB

Articol de - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 09:44

FCSB și CS Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, de la ora 20:00, în derby-ul etapei a 22-a. Oltenii au pierdut 14 dintre cele 17 partide susținute contra roș-albaștrilor începând din 2014, când au promovat în Liga 1. Golaverajul e dezastruos: minus 21.

Dacă ar fi să judecăm după statistici, Craiova nici n-ar mai trebui să facă deplasarea la București. Ar putea expedia toate cele 3 puncte în plic, pe adresa lui Gigi Becali. Atât de rău stau oltenii în duelurile din Liga 1 cu roș-albaștrii! 

Două puncte din 51 posibile 

De când au promovat pe prima scenă a fotbalului românesc, în 2014, „leii” n-au reușit decât o victorie în fața marii rivale. Un 2-1 pe „Ion Oblemenco”, ce datează din turul stagiunii 2018-2019. 

Marcatori, Koljici și Fedele. În rest, jale. Două remize, una la Craiova (0-0), alta în Capitală (1-1) și nu mai puțin de 14 eșecuri! Cel mai usturător, un 2-5 consemnat în returul ediției 2017-2018, la Turnu-Severin, când Larie și Kelici au salvat onoarea Băniei. 

Golgeter, un fundaș 

„Leii” n-au nici măcar un puncher de care bucureștenii să se teamă. Golgeterul lor în cele 17 întâlniri din campionat e un fundaș, Bogdan Vătăjelu, cu două reușite. Una din acțiune, alta din penalty. 
Vătăjelu e la dispoziția lui Pițurcă, într-adevăr, însă n-ar fi de recomandat să puncteze. Echipa sa a pierdut ambele dueluri în care el a marcat, la același scor: 1-2! 

0,76 goluri pe meciau înscris în medie oltenii în confruntările cu FCSB: 13 reușite în 17 partide

34 de goluria încasat CS Universitatea de la FCSB în 17 dueluri: două goluri primite, în medie, pe meci

5 puncteîn 6 deplasări cu Pițurcă antrenor a bifat Bănia în 2019-2020. În medie 0,83 pe meci

„Trebuie să se rupă blestemul!” 

În ciuda complexului evident pe care Bănia îl are în fața FCSB-ului, președintele Sorin Cârțu nu și-a pierdut speranța. „Meciul cu FCSB-ul ştiți cum e… Pe lângă trecutul Stelei, toate meciurile trebuie să fie cu o încărcătură deosebită. Ai o altă stare de spirit de fiecare dată când joci cu FCSB. 

Eu tot aştept să câştigăm. Mereu când e meciul ăsta cu FCSB în deplasare aştept să ne impunem. Are dreptate Victor Piţurcă atunci când spune că nu sunt 30 de ani fără victorie, pentru că atunci era Steaua. Oricum, trebuie să se rupă şi blestemul ăsta!", a punctat Sorinaccio. 

Ioniță II spre Rapid 

Alex Ioniță II (25 de ani), mijlocașul împrumutat de la CFR până în vară, ar putea ajunge în iarnă la Rapid. Anunțul îi aparține lui Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor. Pițurcă nu se bazează pe el și e dispus să îl cedeze, iar Pancu vrea să profite: 

"Numărul zece, în proporție foarte mare, va fi Ioniță. Își dorește mult să vină, și-a dorit și în vară! Am avut o discuție cu el. Vrea să joace la Rapid din nou. Va renunța la o parte din salariu și sper să ne înțelegem cu Craiova în sensul acesta". 

Match Preview FCSB - CSU Craiova

Vezi și:

VOCEA POPORULUI: FCSB - CS Universitatea e, de fapt, derby-ul istoric!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
fcu1948
fcu1948  •  20 Decembrie 2019, 21:17
Postat de sasesase pe 20 Decembrie 2019, 19:51

Făcu cu univ Cluj unde sa jucat? Răspunde FCSB istule

“Sa” jucat hora la voi in bătătura, ***! In limba romana se scrie S-A. La fel cum *** are cratima. In schimb prostia ta este nelimitata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  20 Decembrie 2019, 21:15
Postat de sasesase pe 20 Decembrie 2019, 19:34

Taci mă sclavul lui gogoașe. Vezi că l a bătut trica pe Mititelu. Fugi repede la stăpân

Poate te bate și pe tine. Stai puțin, tu ești deja bătut. Bătut in cap și bătut de soarta. Oricum, văd ca ești foarte bine informat in legătura cu o echipa care nu te interesează și pe care nu o apreciezi.

sasesase
sasesase  •  20 Decembrie 2019, 19:51
Postat de jack_the_stripper pe 20 Decembrie 2019, 17:12

Acu' n-o da la-ntors, lasă-l pe Sendroiu Omidă să-mi dea ponturi. Tu lămurește-mă cu stadionul ăla care e DOAR al CSUCv, nu și al FCUCv, deși amândouă ar avea dreptul să plătească chirie pe o proprietate a Primăriei...

Făcu cu univ Cluj unde sa jucat? Răspunde FCSB istule

Vezi toate comentariile (40)
Comentează