FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Gigi Becali vrea în aceeași casă cu Rapid! „Care e problema?”

Articol de , - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 08:49

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, ia în calcul varianta ca din 2020 să joace meciurile din Liga 1 pe noul stadion de lângă Arcul de Triumf din București.

De 8 ani, FCSB este echipa care a jucat cele mai multe meciuri pe Arena Națională, 138 din cele 221 disputate până în acest moment. Doar că situația se poate schimba din vara anului viitor, odată cu startului noului sezon competițional.

Gigi Becali i-a anunțat pe cei din echipă că va purta discuții cu oficialii Companiei Naționale de Investiții pentru ca FCSB să joace pe noul stadion Arcul de Triumf.

Așa este. Ne dorim să jucăm în noul sezon și la Arcul de Triumf. Dar meciurile importante tot pe Arena Națională o să le disputăm. Dacă avem un stadion frumos în centru, de ce să nu jucăm acolo? Mergem și acolo. Mi-a zis multă lume că o să fie un stadion frumos, așa că jucăm și acolo. Care e problema?!", a punctat, ieri, patronul vicecampioanei.

Noul stadion de lângă Mănăstirea Cașin va avea 8.207 locuri, iar în acest moment se lucrează la intensitate maximă la ridicarea arenei. Din informațiile primite de la constructor, a început deja montarea stâlpilor, fundația este turnată în proporție de 85%, iar lucrările de execuție pentru suprastructură sunt în proporție de 35%.

Au existat unele întârzieri în finalizarea unor lucrări de infrastructură condiționate de devierea unei conducte de apă.

Cei de la FCSB nu sunt singurii care și-au manifestat interesul de a juca pe stadionul Arcul de Triumf. Au mai făcut-o cei de la Rapid: „Din ce am înţeles de la domnul primar, până se termină construcția la Rapid ne vom muta pe stadionul Arcul de Triumf. O să fie gata în mai. Eu trec în fiecare zi pe acolo și îmi place", spune Daniel Pancu.

Pe lângă terenul de fotbal, complexul de la Arcul de Triumf va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu cameră hiperbară pentru terapie cu oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferințe și zonă VIP.

VIDEO // Match Preview FCSB - Craiova

VEZI ȘI:

EXCLUSIV » Sondajul GSP prezintă în premieră cele mai tari statistici despre românii pasionați de sport: de la pariuri la sursele de informare și nivelul de activitate fizică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  21 Decembrie 2019, 13:42

Dupa cum se vede alaturi e o biserica, numai buna de folosit in pauza dintre reprize in caz ca nu merge ce va bine in prima repriza!! P.S. Stadionul ala a fost el modernizat pentru Euro 20-20, pe termen scurt. S-a profitat de asta pentru a avea un stadion decent penru rugby(pe termen lung).

boierasul
boierasul  •  21 Decembrie 2019, 13:10
Postat de carol_k pe 21 Decembrie 2019, 12:29

Aia e o zona de lux, linistita, curata ... Notiuni care nu se potrivesc deloc cu termenul "Galerie", "Galerii rivale", batai in strada samd Astea mergeau in Ghencea, in Giulesti. Nu cred ca vor avea viata lunga acolo.

stai linistit ca va fi liniste la meciurile jucate de FCSB )))

carol_k
carol_k  •  21 Decembrie 2019, 12:29

Aia e o zona de lux, linistita, curata ... Notiuni care nu se potrivesc deloc cu termenul "Galerie", "Galerii rivale", batai in strada samd Astea mergeau in Ghencea, in Giulesti. Nu cred ca vor avea viata lunga acolo.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează