FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

Becali, mesaj clar pentru jucători înainte de meciul cu Craiova: „Am spus-o de mai multe ori”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 14:32 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 14:32

Gigi Becali a reacționat după ce meciul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova a fost mutat la Giurgiu.

  • FCSB - Craiova se dispută duminică, 4 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, DigiSport 1 și Telekom Sport 1

Vineri, jucătorii de la FCSB au aflat că nu pot juca pe Arena Națională, din cauza unor probleme la stadion, și că partida se va muta la Giurgiu. 

Totuși, Gigi Becali, patronul FCSB, nu-și face griji din cauza schimbării stadionului și are încredere în elevii lui Toni Petrea. 

„Nu este nicio problemă că vom juca la Giurgiu. Eu le-am și spus de mai multe ori și o spun și acum. Ai valoare, joci oriunde, pe orice teren. 

Echipa este bine pregătită. Obiectivele noastre rămân aceleași!”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

FCSB, coșmar pentru Craiova 

Pentru Craiova nu există deplasare mai de coșmar decât una pentru o confruntare cu FCSB. De când a promovat pe prima scenă, în vara lui 2014, trupa alb-albastră a evoluat de 10 ori în fața clubului patronat de Gigi Becali, pe un teren considerat în deplasare, iar palmaresul e unul umilitor: 9 înfrângeri și o singură remiză.

Nici măcar toate aceste jocuri nu s-au disputat în București, fiindcă la un moment dat FCSB a fost nevoită să evolueze la Pitești, în urmă cu 5 sezoane.

VIDEO FCSB și Craiova, derby în Liga 1! Totul despre duelul de duminică

Citește mai multe știri despre FCSB - Craiova: 

Rotaru, patron al Craiovei, scouter al FCSB! Cum i-a „furat” Becali pe doi dintre cei mai promițători jucători

FCSB a fost întotdeauna călău pentru Craiova! Oltenii au un palmares umilitor pe terenul roș-albaștrilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
171875491077582
Costel Chelaru  •  03 Aprilie 2021, 14:53

Nu ai valoare...nici tu nici echipa ta. Tu nu esti Steaua

wuhan
wuhan  •  03 Aprilie 2021, 14:46

Obiectivele rămân aceleași : locurile 2-5 și neaccederea in Grupele Europa League! Principalul este vânzarea de jucatori și tzepe in Europa! Cu stima, Ghiță Becali, fost euro parlamentar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează