FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA // VIDEO EXCLUSIV Mirko Pigliacelli, criticat dur la pauză: „Fă-ți treaba de portar!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 21:41

FCSB - CRAIOVA 4-1 // FCSB a deschis scorul în partida cu CS Universitatea Craiova (2-1 din minutul 57) după o gafă a goalkeeper-ului Mirko Pigliacelli. Italianul a degajat greșit o minge, iar roș-albaștrii au profitat și au schimbat primii tabela.

Aflat în studioul GSP Live pentru a analiza disputa dintre FCSB și Craiova, Laurențiu Diniță (44 de ani), fost atacant FCSB între 2003 și 2006, a taxat, la pauză, gafa portarului alb-albaștrilor. 

„E o greșeală a lui, trebuia să joace simplu. Se crede jucător de câmp, în loc să fie portar. Mie nu-mi plac portarii care, în loc să-și facă treaba, fac altceva. Fă ce trebuie să faci! 

Dacă poți să faci și altceva, foarte bine, dar întâi fă-ți treaba. A fost o greșeală, plus că fundașii lor s-au repliat foarte greu”, a spus Diniță, la GSP Live. 

Citește AICI cronica meciului FCSB - Craiova 4-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
the7rock
the7rock  •  08 Martie 2020, 22:33

E u unul care are peste 300 meciuri in l1, din care 50 la steaua. Aaa, si e si un fost golgheter in cipru. Dar deh, romanul e obisnuit sa vorbeasca aiurea.

kamouniyak
kamouniyak  •  08 Martie 2020, 22:02

Cine-i asta care-l contesta? La ce nivel a jucat Dinita?? E baiatul ala care venise de la Sportul la Steaua pentru vreo 2 meciuri??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează