FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA // FOTO Momentul de visare al lui Pigliacelli i-a costat scump pe olteni: scene comice la golul lui Oaidă

Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 20:57

FCSB - CRAIOVA 4-1 // FCSB a „sufocat-o” pe Craiova în primele 25 minute ale partidei de pe Arena Națională, jocul ofensiv al echipei lui Bogdan Vintilă fiind răsplătit prin golul reușit de Răzvan Oaidă în minutul 23.

Faza din care a rezultat golul FCSB-ului a venit însă pe fondul unui moment de relaxare al goalkeeper-ului Mirko Pigliacelli. Italianul a tratat superficial o fază, iar tentativa sa de degajare a fost interceptată de Dennis Man. 

Man n-a stat prea mult pe gânduri, iar din înlănțuirea de pase născută pe axa Man-Tănase-Coman a urmat golul FCSB-ului. Florinel Coman a trimis în bară, mingea ricoșând până la Oaidă, care a îndeplinit o simplă formalitate. În încercarea de a bloca mingea din drumul spre poartă, Martic s-a lovit de bară.

  • Capturi TV Telekom Sport

Citește AICI cronica meciului FCSB - Craiova 4-1

FOTO Ciocnire groaznică, după două minute de la start: Darius Olaru, dus cu ambulanța la spital!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kamouniyak
kamouniyak  •  08 Martie 2020, 22:34

Pigliacelli ca Pigliacelli,a vrut sa iasa cu pasa, dar Balasa pur si simplu se arunca si lasa mingea sa ajunga in centrul careului. Nu se face asa ceva. Chiar daca recuperase Man. Era faza de atac pozitional, nu te dai la o parte ca fundas central. Ori a alunecat, altfel nu inteleg

digei
digei  •  08 Martie 2020, 21:49

Blatisti ordinari. Numai gura de olteni, sunt niste impiedicati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează