FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Cristi Manea: Sassuolo și Sampdoria sunt echipele din Serie A care îl voiau

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 10:41

Pietro Chiodi, impresarul lui Cristian Manea (22 de ani), a dezvăluit că fundașul dreapta a refuzat două oferte din Serie A pentru a ajunge la FCSB. 

„Cristi avea 3 oferte din Italia și alte oferte din România. I-am arătat ofertele și i-am spus ce echipe îl vor împrumut și ce echipe îl vor definitiv. Sassuolo și Sampdoria îl voiau din Italia. 

Cristi a ales să vină în România. Eu i-am zis ce gândesc, dar el a ales echipa. Sunt fericit că a ales. Când un jucător e convins 100% de ce alege, e foarte bine”, a declarat Pietro Chiodi la TV Digi Sport. 

4 milioane de euroe cota de piață a lui Cristi Manea, campion în ultimele două sezoane cu CFR Cluj

Impresarul italian a vorbit și despre Adrian Stoian (28 de ani), care a ajuns la Livorno, deși în ultimele 6 luni a fost liber de contract după despărțirea de FCSB. 

„Adrian Stoian a fost într-o situație delicată. Are altă mentalitate. N-a fost afectat de ce i s-a întâmplat. El a vrut să joace, dar a respectat poziția patronului. Stoian a reziliat fără să primească vreun ban în plus. A pierdut 6 luni, dar el n-are probleme să-și găsească echipă în Italia”, a adăugat Chiodi.

Vezi și:

VIDEO Cristi Manea i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali: „Va face profit cu mine” » Ce oferte a refuzat pentru a veni la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  04 Septembrie 2019, 13:10

Credeam ca e disperat...se dovedeste insa ca e un "lutu". Daca nu a invatat nimic din cazurile Benzar si Vina comparativ cu Dragus, Razvan Marin, I Hagi, etc... isi va merita soarta. Liga1 va fi varful de performanta pentru el si toti restul ca el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează