FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Noul „secund” de la FCSB ar fi fost filmat în ipostaze compromițătoare alături de Laurențiu Reghecampf

Cristian Țermure, alături de Mihai Stoica, în 2012 // foto: arhivă GSP
Cristian Țermure, alături de Mihai Stoica, în 2012 // foto: arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 12:56 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 13:17

Cristian Țermure (50 de ani), antrenorul cooptat de FCSB în staff ca „secund” al lui Toni Petrea, ar fi fost filmat în ipostaze compromițătoare la una dintre serie cu șprițuri și grătare organizate de Laurențiu Reghecampf în perioada CSU Craiova.

FCSB a anunțat joi revenirea lui Cristian Țermure în staff-ul echipei. Fost antrenor secund al lui Reghecampf în mandatele acestuia de la FCSB, Țermure va ocupa aceeași poziție în staff-ul lui Toni Petrea.

Noul „secund” de la FCSB ar fi „bântuit” de acțiunile de la precedentul job, la Universitatea Craiova.

Reghecampf, reacție despre posibilitatea de a semna cu FCU Craiova
ANTRENOR
Reghecampf, reacție despre posibilitatea de a semna cu FCU Craiova

Cristian Țermure, noul „secund” de la FCSB, ar fi fost filmat în ipostaze compromițătoare

GSP are informații că cei din conducerea clubului din Bănie dețin o filmare care a fost realizată în una dintre serile cu șprițuri și grătare organizate de Reghecampf, în care acesta, dar și Țermure ar fi în anumite ipostaze compromițătoare, după ce ar fi consumat alcool vreme de câteva ore bune.

De altfel, în mandatul lui Reghe la Craiova se crease un obicei ca Reghe, Țermure și ceilalți membri ai echipei de tehnicieni să stea la sprițuri și grătare cu unii dintre jucători.

Asta a generat o atmosferă tensionată în lot atunci când fotbaliștii care nu participau la astfel de petreceri au aflat despre ele.

Adevăratul motiv din spatele demiterii lui Reghecampf

GSP a aflat care au fost motivele pentru care Universitatea Craiova l-a demis pe Reghe: antrenorului, dar și celor din staff-ul său li s-a reproșat faptul că stăteau des la sprițuri și grătare cu jucătorii, că ajungeau târziu și chiar au lipsit o dată de la antrenament, dar și că preferau să joace ore întregi „Liniuța" sau tenis cu piciorul, în loc să pregătească meciurile.

„Cel mai puturos staff care a existat vreodată la Craiova” e descrierea pe care oamenii din interiorul echipei o fac pentru Reghe și oamenii săi. Oamenii din conducere au fost uimiți de faptul că antrenorii veneau de multe ori la antrenament cu 10-20 de minute înainte de startul ședinței de pregătire. 

Mai mult, conform surselor ziarului, o dată s-a întâmplat ca o parte din staff să lipsească de la antrenament.

Reghecampf i-a înfuriat pe șefi și după ce a intrat pe video la emisiunea online Fiță cu Adiță, la care a discutat live cu Tzancă Uraganu', interpret de manele.

VIDEO » Anamaria Prodan, despre demiterea lui Laurențiu Reghecampf: „Rotaru nu suportă viața destrăbălată”

Mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu își betonează apărarea » CFR a prezentat OFICIAL transferul colosului de 1,99 metri

Un internațional dat afară de UTA a semnat cu o nou-promovată: „Începem ziua cu o veste excelentă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dododudau
dododudau  •  18 Iunie 2022, 21:06

Mai compromitatoare decat faza in care mini si reghe se saruta prin gard? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-dragostea-n-a-murit-un-nou-moment-romantic-intre-reghe-si-mm-stoica-490533.html

pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  17 Iunie 2022, 23:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  17 Iunie 2022, 20:13

Iar cu manării ???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează