FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Adevăratul motiv din spatele demiterii lui Reghecampf » Dezvăluiri explozive: Tzancă Uraganu', Liniuța, șprițuri și grătare!

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2022 16:29 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 18:18

GSP a aflat care au fost motivele pentru care Universitatea Craiova l-a demis pe Reghe: antrenorului, dar și celor din staff-ul său li s-a reproșat faptul că stăteau des la sprițuri și grătare cu jucătorii, că ajungeau târziu și chiar au lipsit o dată de la antrenament, dar și că preferau să joace ore întregi „Liniuța" sau tenis cu piciorul, în loc să pregătească meciurile. Reghecampf i-a înfuriat pe șefi și după ce a intrat pe video la emisiunea online Fiță cu Adiță, la care a discutat live cu Tzancă Uraganu', interpret de manele. 

Reghecampf a fost dat afară săptămâna trecută, iar în ziua în care s-a produs despărțirea, Mihai Rotaru, patronul Universității, a intrat la Orange Sport și a vorbit despre motivele deciziei de a-l îndepărta pe antrenor. Iar printre acestea a invocat și faptul că „staff-ul său nu făcea lucrurile așa cum le doream noi și cum credeam noi că trebuie să fie făcute în mod profesionist". 

Rotaru n-a detaliat, doar a adăugat că au contat și aparițiile pe care Reghe, singur sau alături de cei din echipa lui de colaboratori, le-a avut în anumite emisiuni, care nu erau cu profil sportiv, printre acestea fiind cea a lui Mircea Dinescu, Poezie și delicatețuri, dar și cea a lui Adi Voicu: Fiță cu Adiță

Adevăratul motiv din spatele demiterii lui Reghecampf » Dezvăluiri explozive: Tzancă Uraganu', Liniuța, șprițuri și grătare!
Reghecampf, în emisiunea lui Mircea Dinescu

Ajungeau la antrenament cu 10-20 de minute înainte

GSP a aflat câteva din episoadele care au șubrezit poziția lui Reghecampf, dincolo de lipsa rezultatelor și ratarea tuturor obiectivelor. Iar reproșul cel mai important pe care cei din conducere i l-au făcut a fost referitor la modul în care el și cei din staff-ul său au lucrat. „Cel mai puturos staff care a existat vreodată la Craiova” e descrierea pe care oamenii din interiorul echipei o fac pentru Reghe și oamenii săi. 

Oamenii din conducere au fost uimiți de faptul că antrenorii veneau de multe ori la antrenament cu 10-20 de minute înainte de startul ședinței de pregătire. Mai mult, conform surselor ziarului, o dată s-a întâmplat ca o parte din staff să lipsească de la antrenament.

Prima mișcare a lui Laszlo Balint la Craiova: fotbalistul care avea bagajele la ușă a semnat prelungirea
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Prima mișcare a lui Laszlo Balint la Craiova: fotbalistul care avea bagajele la ușă a semnat prelungirea

„Liniuța”, în loc de tactică pentru Cupă

În plus, se crease aproape un obicei ca Reghe, Țermure și ceilalți membri ai echipei de tehnicieni să stea la sprițuri și grătare cu unii dintre jucători. Lucru ce a creat chiar o atmosferă tensionată în lot atunci când fotbaliștii care nu participau la astfel de petreceri au aflat despre ele. 

Conducătorii au fost surprinși de faptul că antrenorii stăteau chiar ore întregi să joace tenis cu piciorul sau "Liniuța", joc în care trebuie să trimiți mingea, de la o distanță determinată, cât mai aproape de o linie luată ca reper. Acest lucru s-ar fi întâmplat în exces chiar după ultima ședință de pregătire înaintea returului semifinalei cu Sepsi din Cupa României.

A urmat eșecul cu Sepsi și eliminarea din Cupă, momentul care practic a produs ruptura totală dintre conducere și Reghe, fiindcă șefii au legat înfrângerea de delăsarea și nepăsarea antrenorilor din ziua de dinaintea jocului.

Dialog cu Tzancă Uraganu'

Pentru Reghe, fatale au fost și aparițiile în anumite emisiuni care nu aveau nicio legătură cu fenomenul fotbal. Mai întâi, a fost la Mircea Dinescu, la „Poezie și delicatețuri", unde a și gătit. În studioul acestei emisiuni au fost și cei din staff. 

Acesta a mai intrat live la Fiță cu Adiță, o emisiunea online în care a fost pus să dialogheze cu Tzancă Uraganu', interpret de manele, care i-a transmis antrenorului Craiovei că îi improvizează o melodie dedicată lui Bebeto, băiatul pe care Reghe îl are din căsătoria cu Anamaria Prodan. 

Adevăratul motiv din spatele demiterii lui Reghecampf » Dezvăluiri explozive: Tzancă Uraganu', Liniuța, șprițuri și grătare!
Reghecampf în emisiunea „Fiță cu Adiță”, discutând cu Tzancă Uraganu'

În urma acestor episoade, ofițerul de presă și team-managerul echipei au fost dați afară, iar lui Reghecampf i s-a atras atenția că încalcă politica de imagine a clubului.

Vreau să înțelegeți că totul a mers într-o direcție normală la Craiova. Am încercat să-mi fac meseria cât am putut de bine. Nu mi-a reproșat nimeni nimic, dar la un moment dat au intervenit niște chestii. Eu mergeam în stânga, iar ei, cei din conducere, mergeau în dreapta. Așa că am ajuns la concluzia că mai bine ar fi să ne despărțim 

- Laurențiu Reghecampf

10 lunia stat Reghecampf antrenor la Craiova: între august 2021 și iunie 2022

Noul secund de la FCSB, filmat în scene compromițătoare?! 

Azi, FCSB a anunțat că și-a completat staff-ul tehnic cu Cristi Țermure, cel care i-a fost secund lui Reghe în ultimii 10 ani, inclusiv în perioada petrecută la Craiova. GSP are informații că cei din conducerea clubului din Bănie dețin o filmare care a fost realizată în una dintre serile cu șprițuri și grătare organizate de Reghecampf, în care acesta, dar și Țermure ar fi în anumite ipostaze compromițătoare, după ce ar fi consumat alcool vreme de câteva ore bune.

Citește și:

Zăvăleanu a anunțat plecarea unei vedete de la Dinamo: „Azi îi desfacem contractul”

Gigi Becali recunoaște că s-a gândit să-l aducă pe Reghecampf: „L-am vrut, dar ar fi trebuit să renunț la două persoane importante din club” + Mutarea surprinzătoare de ultimă oră

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
suporterucv
suporterucv  •  18 Iunie 2022, 10:44

Daca judecam lucrurile prin comparatie, cu Ouzounidis, care a fost demis, desi castigase Cupa si Supercupa, Reghe merita in plus si un sut in fund la plecare !! Sa fim obiectivi, ai ratat obiectivele, pleci. Aaa....ca si lotul nu prea are valoare, asta-i altceva. Dar cineva raspunde intotdeauna atunci cand n-ai atins obiectivele, si acela este antrenorul. El cand vine isi asuma. La fel va fi si cu Balint si cu toti cei care vor urma...

firaldo
firaldo  •  17 Iunie 2022, 11:36
Postat de Crinughe1 pe 17 Iunie 2022, 07:33

Înțeleg ca s-a primit ordin sa îl desființați pe Reghe, altfel nu înțeleg aceasta campanie murdara.

Zvonul despre Mângâia,scandalul cu Bergodi și acum filmările compromițătoare au un numitor comun...Sorin Cartu.Toate aceste disensiuni între antrenorii mai sus menționați și conducere au început în momentul în care au declarat că au nevoie de jucători.

sorinvision
sorinvision  •  17 Iunie 2022, 10:43

Pentru ca a lipsit de la antrenamente si a baut alaturi de jucatori un antrenor trebuie demis, pentru ca a fost la o emisiune cu Mircea Dinescu, in timpul lui liber un antrenor nu trebuie demis. Problema este ca ai demis un antrenor si ai adus in schimb unul inferior ca si palmares. Adica ai cam dat vrabia din mana pe *** de pe gard.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează