FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ce i-a pus capac lui Reghe la Craiova » Rotaru a spus tot: „Am concediat și ofițerul de presă după acel moment”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a explicat motivele despărțirii de Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și de ce l-a ales drept înlocuitor pe Laszlo Balint (43 de ani).
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a explicat motivele despărțirii de Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și de ce l-a ales drept înlocuitor pe Laszlo Balint (43 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2022 19:38 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 23:38

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a explicat motivele despărțirii de Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și de ce l-a ales drept înlocuitor pe Laszlo Balint (43 de ani). 

Decizia lui Mihai Rotaru i-a înfuriat pe fanii olteni. Ultrașii au amenințat că vor boicota meciurile, în semn de susținere pentru Laurențiu Reghecampf. Finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova și-a asumat acest lucru. 

Balint la Craiova » PRO și CONTRA după alegerea lui Rotaru: 10 argumente
CSU Craiova
Balint la Craiova » PRO și CONTRA după alegerea lui Rotaru: 10 argumente

Mihai Rotaru, explicații după ruptura de Laurențiu Reghecampf

„Așa cum a spus și Laurențiu, noi mergeam în dreapta, el în stânga. Ne-am despărțit în relații amiabile, să zic așa. La Craiova am impus o rigurozitate strictă. Eu îmi doresc lucruri clare, disciplinate. Îmi doresc mult mai mult! Ne dorim mult mai mult, asta e concluzia. 

A fost o decizie luată împreună cu domnul Cârțu, domnul Copilu. Am zis că vrem o mai bună organizare, nu am căzut de acord (n.r. cu Reghecampf), așa că am luat această decizie. 

Noi am vrut ce ținea de organizarea din afara echipei, de staff, să fie ceas elvețian. Așa cum este totul la club, când vorbim de salarii, de transport, de marketing. Am putea să întârziem și noi, să oferim o calitate inferioară la medicamentație, la alimentație, dar nu facem asta”, a spus Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Cel mai aproape de ceea ce ne-am dorit a fost Devis Mangia. Muncea de la 9 dimineața până seară. Făcea antrenament de 4-5 ore, apoi mâncau și treceau la pregătirea următorului antrenament. Era un maniac al detaliilor. Aceste lucruri puteau face diferența. Nu vreau să facem comparații. Mangia muncea mult mai mult și mai organizat decât orice alt antrenor
- Mihai Rotaru, finanțator CS Universitatea Craiova

Întrebat dacă viața extrasportivă a lui Reghecampf, divorțul cu scandal de Anamaria Prodan, a contat în luarea deciziei, Rotaru nu a exclus motivul.

„Sigur, nu e ușor să treci prin astfel de momente. Nu e plăcut ca echipa ta să fie asociată în spațiul public cu astfel de evenimente. Nu a contat în această decizie, pentru că ar fi existat o tentativă de despărțire mai de mult timp. Într-adevăr, nu e plăcut, dar Laur nu a greșit cu absolut nimic față de club. 

Nu mi-a plăcut că a fost la «Fiță cu Adiță», la Craiova. A fost invitat la un podcast. Am concediat și ofițerul de presă după acel moment. Mi-a părut rău pentru el, dar noi nu vrem acel tip de expunere. Nu am zis că e grav, dar noi vrem altă abordare”, a concluzionat Rotaru.

Podcastul la care face referire Mihai Rotaru s-a filmat la finalul anului trecut, chiar în baza echipei. 

Mihai Rotaru: „De asta l-am ales pe Balint”

Mihai Rotaru a explicat de ce l-a ales pe Laszlo Balint, în ciuda protestelor fanilor olteni.

„Am avut o listă de 6-7 nume de antrenori și am hotărât să mergem cu domnul Balint. Nu mai contează cu cine am avut tatonările, cu cine am discutat. Nu mi-ar fi plăcut să mă înțeleg cu domnul Rădoi! E un nu clar acum! 

Am zis că vrem rigurozitate, organizare, iar din informațiile noastre, este un tip foarte meticulos. Dacă n-a avut rezultate, nu intră în antiteză cu ce spun eu. Noi ne-am dorit agresivitate la Craiova. Echipele lui au dat dovadă de acest lucru. Toți ne uităm la fotbal. UTA a avut cele mai mari ghinioane. Au ratat exasperant și împotriva noastră. Nouă ar fi trebuit să ne dea 6-7 goluri”, a spus Rotaru. 

E revoltă în Craiova. Suporterii cred că am făcut greșeli peste greșeli. Noi sperăm ca timpul să ne dea nouă dreptate. Niciodată nu am fost contestați ca în acest moment. Noi trebuie să demonstrăm că ne-am făcut treaba bine
- Mihai Rotaru, finanțator CS Universitatea Craiova

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: "Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele"

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV FC Argeș a transferat un fost jucător de la FCSB și CFR! Becali plătea pentru el 350.000€ în 2016

Balint la Craiova » PRO și CONTRA după alegerea lui Rotaru: 10 argumente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
gigelos
gigelos  •  14 Iunie 2022, 18:07
Postat de balotelli pe 13 Iunie 2022, 23:16

"Nu mi-a plăcut că a fost la «Fiță cu Adiță». Am concediat și ofițerul de presă după acel moment." Deci că a fost invitat la podcastul lu' Măruță, a înțeles, era normal să se ducă. Doar e Măruță, ce naiba!?. Da' să te duci la Fiță cu Adiță... chiar la Craiova... nu mai...Gata! E prea mult, vere! Vorba lu' Smiley: Chiar pe patul meu și pe muzica mea?... Dă-o mă-n Prodanca mea! Băăăh! Ăștia dau afară antrenori în funcție de preferințele lor în materie de show-biz. La Balint o să-i treacă în contract lista de podcasturi la care are voie să participe. Cum să dai, tată, o asemenea explicație? De ce să faci referire la așa ceva? Cum să fii atât de... Gigi? Bine că nu ia și el antrenori de la ușa bisericii. Rotaru se descalifică prin astfel de declarații. Să aibă mai mult noroc cu Balint, ce să zic?! Da' din ce văd... nu-l merită.

Reghe a gresit cand a facut acel podcast la baza echipei . Fara sa ceara permisiunea ...era campion nu-l mai interesa pe Rotaru de Aditza ..asa , se ia de orice greseala .Si e greseala , Reghe e un angajat , trebuia sa ceara permisiunea conducerii . Putea face de capul lui o nunta , o petrecere cu manele , un film pt adulti ...totusi , cantonamentul e ,,la servici " .Si e bine platit serviciul ala

pittt
pittt  •  14 Iunie 2022, 11:34

Eu zic totusi să vedem, poate o să fie bine!! Hai să nu ne grăbim!!

dandana
dandana  •  14 Iunie 2022, 10:25

Se contrazice singur în declarați acest patron. Reghe a fost la un podcast, asa și! Ce a făcut dacă a făcut asta, nu mai ai voie sa mergi undeva când ești liber. Spunele tu patroane cum în iarna tot făceau transferuri, Craiova nimic. Ne bazam pe greșelile din trecut. Va spălați păcatele pe acești antrenori, și asta nu este ok. Eu ca suporter acuma vreau ca domnul Cîrțu sa demisioneze. A arătat ca nu este ambasadorul suporterilor și al patronului. Bai dar sunteți pro.ști să gândiți așa? În aceeași parte și Reghe nu mai este ce a fost, el are gândul la copii și femei. Fotbalul mai puțin, și da nu a făcut ca la fcsb sa pună jucători la treaba. Și nu înțeleg de ce 1. Dar sa vi tu dobi.tocule sa pui astfel de antrenor peste noi suporteri, spuneai ca la Craiova suporteri trebuie sa aibe un cuvânt de spus. *** *** acuma făcând mișto de noi toată conducerea. Copilul ce face? Cîrțu în special. Bai nu s-a mai adus un jucător bun de la Kolici, și totuși ei ne mint ca acolo la club au ceas elvețian. Pai dacă ceasul este ca la Craiova, nu ne cumpărăm ca este pro.st . Eu m-am saturat de acest patron, vorbește numai prosti pe la tv și ziare fără sa facă ce este important. Aduceți jucători de calitate, căutați jucători de calitate. Nu va certați ca dobi.toci ca ala a mers la un podcast. Îmi este ***, o sa renunț la această echipă definitiv dacă nu se îndreaptă lucrurile. Prevăd un război între club și suporteri mare. Am fost mințiți prea mult!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează