FOTBAL  »  LIGA 1  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru l-a enervat teribil pe Mircea Dinescu: „«Vreau să fac pipi, tovarășe». Săracul, mi-e milă de el. Are probleme”

Mircea Dinescu și Laurențiu Reghecampf // foto: captură YouTube @ Emisiuni Prima TV
Mircea Dinescu și Laurențiu Reghecampf // foto: captură YouTube @ Emisiuni Prima TV

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 13:25 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 14:03

Scriitorul Mircea Dinescu (71 de ani) îl atacă pe Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova. În decembrie, Dinescu l-a avut invitat la una dintre emisiunile sale pe antrenorul Laurențiu Reghecampf, lucru care l-a enervat teribil pe Rotaru: „Am aflat ulterior și apoi au căzut capete - team managerul, ofițerul de presă”.

Printre motivele pentru care Mihai Rotaru l-a demis pe Laurențiu Reghecampf se numără aparițiile publice ale acestuia. În decembrie 2021, antrenorul în vârstă de 46 de ani a participat la emisiunea „Poezie și Delicatețuri”, realizată de Mircea Dinescu și difuzată la PrimaTV.

Apariția televizată a lui Reghecampf nu i-a picat deloc bine lui Mihai Rotaru, care a dezvăluit la Orange Sport ce măsuri a dispus: „Am aflat ulterior şi apoi au căzut capete - team managerul, ofiţerul de presă”.

Aseară, la auzul declarațiilor lui Rotaru, Mircea Dinescu a răbufnit. El nu înțelege optica acționarului de la Craiova, întrucât „imaginea clubului nu avea decât de câștigat” de pe urma participării lui Reghecampf la emisiune.

În premieră, Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a rupt relația cu Consuelo: „Nu mi-o spunea direct”
CARTE
În premieră, Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a rupt relația cu Consuelo: „Nu mi-o spunea direct”

Deranjat de declarațiile lui Rotaru, Mircea Dinescu îl apără pe Reghecampf: „Ce, e bebeluș, să ceară voie?”

„Mi-e milă de oamenii ăștia. Eu nu-l cunoșteam pe Reghecampf, la emisiune am făcut-o. Mi s-a părut un băiat cumsecade, delicat și chiar timid. Nu avea decât de câștigat stând cu mine la taclale. Unde să stea un antrenor, numai la babaroase? (n.r. - zarurile cu care se joacă barbut)

Ce, e bebeluș, să ceară voie? «Vreau să fac pipi, tovarășe». Este un antrenor, o figură. Cum să ceară voie să meargă la Dinescu? De ce trebuie să anunți? Imaginea clubului nu avea decât de câștigat.

În primul rând, și-a arătat latura omenească. A gătit, se pricepe puțin. Conveniserăm să nu vorbim nimic despre viața lui sentimentală și am acceptat cu mare plăcere.

Nu-mi place să vorbesc despre ce faci în timpul liber, cu cine te culci. Am discutat despre fotbal, au cântat și imnul Craiovei acolo, a fost o chestie foarte simpatică.

Ăștia nu înțeleg. Îl ții pe Reghecampf cu capacul pe oală? De ce? Să cadă capete deoarece un antrenor al Craiovei vine la o emisiune de mare succes, unde se cântă muzică tradițională, unde se gătește mâncare oltenească?

Duminică o să propun conducerii televiziunii să reluăm acea emisiune. Acest domn mi-a făcut reclamă mascată. Cum îl cheamă? (n.r.- i se transmite: Mihai Rotaru) Săracul... mi-e milă de el, are probleme”, a spus Dinescu la „Focus”, pe PrimaTV.

Mihai Rotaru l-a enervat teribil pe Mircea Dinescu: „«Vreau să fac pipi, tovarășe». Săracul, mi-e milă de el. Are probleme”
Mircea Dinescu, în timpul intervenției la „Focus”

Eu nu mă uit prea des la fotbal, dar știam câte ceva despre Reghecampf. A demonstrat bunul său simț. Este un băiat finuț. A venit cu o echipă întreagă de tineri cărora le-a gătit.
- Mircea Dinescu

VIDEO » Ediția de „Poezie și Delicatețuri” cu Laurențiu Reghecampf invitat

Mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali a făcut prima ofertă pentru Nedelcearu » Răspunsul fundașului

Mutu îl vrea cu orice preț » Rapid e gata să plătească suma cerută de Dinamo + Salariul oferit jucătorului

Playtech: Vestea ȘOC primită de Putin! ȚAnunțul ULUITOR transmis rusului: nimeni nu a mai avut curajul ăsta


Comentarii (9)
Dandana
Dandana  •  15 Iunie 2022, 03:56

Dragilor degeaba își răcesc gura, acest *** de patron face tot ce-l taie capul. Credeam ca doar mititelu face asta, dar de la alegerile cu Cîrțu am înțeles că face mișto de noi suporteri. Spunea că cei ce avem abonamente să alegem, pai antrenorul de ce nu? Este foarte bine, deja îmi face greață doar când aud numele antrenorului, dar sa mai merg vreodată la stadion. De când este CSU am avut anual abonament. Azi îmi este scârbă de ce se întâmplă acolo. Suporteri trebuie sa ia atitudine mai bine, nu puteți fi într-una proști lui rotaru. Deja mititelu a făcut suporteri lui Fcu căpițe, ăsta crede ca poate face asta și cu noi. *** pe ea de echipă și gata. De ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  14 Iunie 2022, 17:39

Se baga si Dinescu ...or avea ceva de impartit ca amandoi sunt latifundiari . Cred si eu , din 15 batrane pe emisiune , bani de la stat .Cat despre Reghe putea sa-l duca pe Aditza la el acasa , nu in cantonamentul Craiovei .Sau sa ceara permisiunea ...

MirceaOrdean
MirceaOrdean  •  14 Iunie 2022, 17:35

O am să mă uit și eu la acea emisiune. Simt că a fost interesantă.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează