FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV // UPDATE Prima mișcare a lui Laszlo Balint la Craiova: fotbalistul care avea bagajele la ușă a semnat prelungirea

Balint l-a convins pe Mateiu să continue în Bănie / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
Balint l-a convins pe Mateiu să continue în Bănie / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de , - Publicat vineri, 17 iunie 2022 11:03 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 11:03

La final de contract cu Universitatea Craiova și dornic să plece din Bănie, Alex Mateiu, 32 de ani, s-a răzgândit după o discuție cu noul antrenor Laszlo Balint și a acceptat oferta de prelungire a contractului până în 2024. 

UPDATE 17 iunie - Mateiu a prelungit contractul cu CSU Craiova

Alexandru Mateiu a prelungit pentru două sezoane contractul cu CSU Craiova. Va rămâne în Bănie până în 2024.

Lovitura verii! Eric Bicfalvi, așteptat la o forță din Liga 1
MERCATO
Lovitura verii! Eric Bicfalvi, așteptat la o forță din Liga 1

Balint îl întoarce pe Mateiu din drum

Schimbarea antrenorului îi ajută pe responsabilii Universității Craiova să-l păstreze pe cel mai vechi jucător din lot. În Bănie încă din 2014, Alexandru Mateiu era de mai multă vreme cu bagajele făcute, deși clubul îi oferise prelungirea cu un sezon a contractului scadent la 1 iulie. 

A venit însă Laszlo Balint, brașovean de-al lui, și, din informațiile Gazetei, o discuție între patru ochi i-ar fi schimbat planurile mijlocașului defensiv în vârstă de 32 de ani. Mateiu a avut un sezon 2021/2022 cu lumini și umbre, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. 

Prima mișcare a lui Laszlo Balint la Craiova: fotbalistul care avea bagajele la ușă a semnat prelungirea
Alexandru Mateiu, în duel pentru balon cu Adrian Păun // foto: Imago Images

L-a început modest, pentru ca apoi să intre și-n colimatorul antrenorului, când, schimbat în Gruia, în meciul cu CFR (0-1), a comentat și a fost scos din lot. De parcă toate astea nu-i erau de ajuns, au intervenit probleme de sănătate: o fisură de metatarsian, iar la începutul lui 2022, COVID-19. 

Mateiu se consolase cu ideea că e cazul să schimbe aerul și chiar a fost la un pas, când l-a ofertat Sepsi. Transferul nu s-a concretizat în mercato hibernal, el și-a regăsit forma, numărându-se printre cei mai buni alb-albaștri în play-off, dar a ezitat să accepte oferta de prelungire a patronului Mihai Rotaru. Până acum!

4 jucătorii-au părăsit pe olteni până la această dată: M. Constantin (FC Argeș), Bic (U Cluj), Houri (întors la MOL Fehervar), Atanas Trică (CSA Steaua, împrumut). Craiova intenționează să se despartă și de Nistor și Căpățână

Craiova, deocamdată pe zero la achiziții 

CSU n-a anunțat nicio achiziție până la această oră, dar patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a dezvăluit recent că juveții îi au pe listă, printre alții, pe fundașul Joyskim Dawa (FC Botoșani) și pe mijlocașul Alexandru Ișfan (FC Argeș).

 Președintele executiv Sorin Cârțu a precizat că bugetul său de transferuri depinde foarte mult și de plecări, pentru a se elibera astfel locuri în lot. Iar duminică a intervenit schimbarea de antrenor, Balint în locul lui Reghe, ceea ce a presupus actualizarea listei împreună cu noul tehnician.

Citește și alte știri de actualitate: 

Cârțu pune presiune pe Laszlo Balint: „Nu se mai acceptă. Ce ni s-a întâmplat anul trecut să fie învățătură de minte”

Universitatea Craiova a cedat la U Cluj un mijlocaș cu 130 de meciuri în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  16 Iunie 2022, 23:28
Postat de tikitakabarceloona pe 16 Iunie 2022, 16:04

Pentru autorul articolului Se scrie asa "BRASOVEAN DE-AI LUI", nu "A venit însă Laszlo Balint, brașovean de-al lui..."

Alo....omul de la butoanele gesepeului, modificam si noi greselile sau lasam *** ...online?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Coras1964
Coras1964  •  16 Iunie 2022, 19:38

Costea Ioan Apropo astazi 16.06.2022 am primit un dar insemnat ptr mine! TRICOUL CU CHIPUL IDOLULUI MEU DIN COPILARIE ,FLAVIUS DOMINE! P.S. L-am imbrajot jos langa curier atunci cand am coborat sa-l ridic ????????????????????????????????????????????????PACHETUL si si acum este pe mine! SANATATE SI INCA O DATA LA MULTI ANI MAIESTRE ,FLAVIUS DOMIDE! SEM.UN UTIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA! Răspunde1m

eunescu09
eunescu09  •  16 Iunie 2022, 18:41

Ca de obicei, toate echipele cauta soluții, au strategii de mai bine, vdoar Craiova doarme.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează